Pro Evolution Soccer 2008

Systeem: Wii Releasedatum: 27-03-2008

Verander de manier waarop je voetbal speelt met Pro Evolution Soccer 2008 voor de Wii. De beroemde reeks komt naar de Wii met een grensverleggende besturing! Deze maakt namelijk gebruik van de Wii-afstandsbediening en Nunchuk om je het soepele voetbal te laten spelen waarvan je eerder alleen kon dromen.

Kies je favoriet uit 's werelds beroemdste clubs en internationale elftallen, betreed het stadion en speel je tegenstander van de mat! Pro Evolution Soccer 2008 herdefinieert hoe voetbalspellen gespeeld worden door je de vrijheid te geven om de actie op het veld met ongekende precisie te dicteren.

De basisbewegingen van de speler in balbezit worden bestuurd met de richtingsstick van de Nunchuk of door met de Wii-afstandsbediening te wijzen naar de bestemming, terwijl je de A-knop ingedrukt houdt. De Wii-afstandsbediening maakt het ook mogelijk om de bal perfect bij iemand op de schoen te leggen, of dwars door je tegenstanders' verdediging te sprinten. Passen is een kwestie van wijzen met de Wii-afstandsbediening (naar de speler of het deel van het veld waar de bal naartoe moet) en op de B-knop drukken. Deze mogelijkheid geeft iedere wedstrijd een unieke flow en maakt korte metten met alle voorspelbaarheid.

Ook over de spelers die niet in balbezit zijn heb je meer controle. Als je naar ze wijst en op de A-knop drukt, kun je een pijl op het scherm trekken, waarna ze in die richting rennen. Om te schieten zwaai je met de Nunchuk op de momenten dat er genoeg tijd en ruimte is om te scoren. De hoogte en de kracht van het schot worden bepaald door de afstand tot het doel en de vaardigheid van de speler die de bal raakt.

Om Pro Evo op de Wii snel onder de knie te krijgen, is er een serie diepgaande trainingslevels aanwezig. Hierin leer je de fijne kneepjes van de nieuwe besturing kennen, zodat je tijdens je eerste echte wedstrijd goed voorbereid het veld op stapt.

Heb je het besturen van de spelers eenmaal onder de knie, dan zijn de mogelijkheden onbeperkt. Je dolt verdedigers door een van je aanvallers een sprintje te laten trekken, terwijl je de bal vervolgens breed speelt naar een andere teamgenoot. Je pakt essentiële ruimte bij een spelhervatting door je aanvaller op het allerlaatste moment weg te laten stappen van zijn verdediger. Echte voetbalkenners kunnen hun verbeelding op hol laten brengen door Pro Evolution Soccer 2008.

Je kunt je voetbalvaardigheden online met die van andere Pro Evo-liefhebbers vergelijken via de Nintendo Wi-Fi Connection. Dit is zowel tegen vrienden uit je Wii-vriendenlijst mogelijk, als tegen willekeurige tegenstanders. Daarnaast kun je het tegen de allerbesten opnemen in de Champions Road-stand. Daarin levert iedere wedstrijd ervaringspunten op, waarmee je de algehele vaardigheden van je team kunt opvoeren. Heb je eenmaal het ideale team samengesteld, dan kun je dit opslaan op je Wii-afstandsbediening. Ook is het mogelijkheid om teamgegevens te delen met vrienden via WiiConnect24. Ten slotte kun je tot zestien Mii personages aan je selectie toevoegen en ze zo in losse wedstrijden, toernooien en bekerklassementen laten samenwerken met de grootste voetbalhelden die onze planeet rijk is. Geef jezelf de vrijheid om voetbal te spelen zoals het bedoeld is met Pro Evolution Soccer 2008 voor de Wii!

  • Gebruik de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk om ieder detail van de wedstrijd te besturen en soepel voetbal zonder beperkingen te spelen.
  • Neem het online op tegen andere spelers via de Nintendo Wi-Fi Connection of versla de computer in vriendschappelijke wedstrijden en de uitdagende Champions Road-stand.
  • Leer de besturing in een serie trainingslevels en betreed het veld als 's werelds beroemdste voetbalclubs en -sterren.

Een gedeelte van de online-diensten die werden aangeboden via het Wii-systeem, zijn per 28 juni 2013 beëindigd. Bepaalde online-softwarefuncties die gebruik maken van WiiConnect24, waaronder het uitwisselen van gegevens en berichten, zijn niet langer beschikbaar voor deze titel.

Ga voor een complete lijst van de beïnvloede titels naar ons klantenservicegedeelte.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Sport, Voetbal

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Konami

Ontwikkelaar

Konami

Functies

Internet

Meer informatie

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

27-03-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans