Sengoku BASARA: Samurai Heroes

Systeem: Wii Releasedatum: 15-10-2010

Laat de krijger in jezelf los in het tot de nok toe gevulde actiespel Sengoku BASARA: Samurai Heroes op de Wii!

Capcom's nieuwste deel in de BASARA-spelreeks biedt je enorme en heftige gevechten en daagt je uit om meer dan 15 unieke samoerai-krijgers te beheersen in je queeste om Japan te verenigen. Met krachtige wapens om onder de knie te krijgen en spectaculaire Basara-bewegingen om te leren, moet je de ultieme vechtexpert worden op het slagveld, waar hordes vijanden je het leven zuur proberen te maken.

Het uiteindelijke doel van Sengoku BASARA: Samurai Heroes is om de allesbeslissende veldslag van Sekigahara te bereiken, maar voordat het zover is, moet de weg eerst vrijgespeeld worden. Elk van de meer dan 15 samoerai-vechters heeft zijn eigen vechtstijl en daarnaast ook nog een voorkeur voor bepaalde wapens - denk aan zwaarden, speren, pijl en bogen en de oude vertrouwde vuisten. Naast de wapens die je strijder gebruikt, moet je ook leren omgaan met de “boost mode“ - een speciaal aanvalssysteem waarmee je, als je het goed gebruikt, grote groepen vijanden tegelijkertijd kunt uitschakelen. In het heetst van de strijd, wanneer je omringd wordt door honderden vijanden, is dit systeem onmisbaar.

Met elke overwinning op het slagveld speel je ook nieuwe gebieden vrij waarmee je je voorraden kunt aanvullen. Elke regio heeft rijkdommen die je kunt gebruiken om je wapens verder te ontwikkelen zodat je zo goed mogelijk voorbereid aan de volgende strijd kunt beginnen. En in het zestiende-eeuwse Japan weet je zeker dat het volgende gevecht snel zal plaatsvinden.

Om het gevoel van die tijd nog intenser te ervaren biedt de Sengoku History Unfolded-stand een diepere verhaallijn waarin je als speler invloed kunt uitoefenen op je uiteindelijke lot. De keuzes die je maakt kunnen van vijanden vrienden maken en van vrienden vijanden. Je denkt dan wel twee keer na over de keuzes die je maakt om het slagveld - en uiteindelijk de gehele natie - te beheersen.

Beleef de hectische wereld van feodaal Japan en maak al vechtend je eigen geschiedenis in Sengoku BASARA: Samurai Heroes.

  • Sla honderden vijanden van je af op spannende slagvelden en zet je allesverwoestende combinaties en te gekke speciale aanvallen in, in je tocht naar het allesbeslissende gevecht van Sekigahara.
  • Leer spelen met meer dan 15 unieke samoerai-strijders, elk met een eigen unieke vechtstijl.
  • Ontwikkelbare wapens zoals zwaarden, speren, pijl en bogen, ijzeren ballen en je vuisten geven je de vrijheid om vaardigheden te versterken of nieuwe vaardigheden toe te voegen.
  • Met de indrukwekkende “Sengoku History Unfolded“-stand kun je je eigen geschiedenis schrijven door je eigen beslissingen te nemen.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Avonturenspel, Vechtspel, Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 2

Uitgever

Capcom

Ontwikkelaar

Capcom

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

15-10-2010

Leeftijdsclassificatie

16

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus