Shaun White Snowboarding: World Stage

Systeem: Wii Releasedatum: 12-11-2009
Shaun White Snowboarding: World Stage
Sluiten X

Zoek opnieuw de sneeuw op, in een nieuw deel van de populaire Shaun White Snowboarding-serie voor Wii.

Shaun White Snowboarding: World Stage – de opvolger van Shaun White Snowboarding: Road Trip – nodigt je opnieuw uit om, met je voeten op het Wii Balance Board, door de sneeuw te snijden op de mooiste locaties ter wereld. Beweeg simpelweg naar voren, naar achteren en van links naar rechts om het snowboard te besturen en halsbrekende stunts uit te voeren. Of bestuur je snowboard met de Wii-afstandsbediening. Door de afstandsbediening te draaien, kun je de snowboarder naar links en rechts sturen, en met een snelle beweging op het juiste moment hem adembenemende sprongen laten maken.

Hoe je het spel ook bestuurt, je zult alles op alles moeten zetten om je positie op de wereldranglijst te verbeteren. Jij en je team beginnen je professionele carrière onder aan de ladder, en moeten van de honderdste plaats op de wereldranglijst de nummer-één-positie proberen te bereiken. Reis de wereld over en schrijf je in voor elke wedstrijd waar ook maar een klein beetje sneeuw te vinden is. Je zult de meest fantastische locaties bezoeken – van de half-pipe op Times Square tot een helling in hartje Parijs – terwijl je 75 unieke uitdagingen aangaat en acht kolossale bergen bedwingt!

Naarmate je verder komt in het spel zal je team groeien, doordat je boarders uit de hele wereld kunt contracteren. Zo kun je de individuele kwaliteiten van elk teamlid gebruiken en de beste snowboarder inzetten voor de verschillende uitdagingen. Bovendien kun je door goed te presteren je team uitdossen met een collectie vrij te spelen snowboardschoenen, boards, jassen, helmen en stickers.

Je kunt niet alleen optrekken met je virtuele team, je kunt ook je echte vrienden uitnodigen om mee te doen. Shaun White Snowboarding: World Stage bevat een uitgebreide multiplayer-stand waarin vier spelers met of tegen elkaar kunnen spelen. Eén speler kan daarbij gebruikmaken van het Wii Balance Board, terwijl de andere spelers de actie besturen met een Wii-afstandsbediening.

Onderweg kom je ongetwijfeld de legendarische snowboarder Shaun White tegen. Denk je dat je goed genoeg bent om een indruk achter te laten, of hem misschien zelfs van het podium te stoten? Als je de wereldtop weet te bereiken in de solostand, kun je je beste scores op het online scorebord plaatsen en zien hoe je het doet in vergelijking met de rest van de wereld.

Wat de online wereldranglijsten ook over je vaardigheden zeggen… jij weet in ieder geval dat je een hele eigen stijl hebt. Shaun White Snowboarding: World Stage maakt gebruik van het Wii MotionPlus-accessoire en laat je op heel precieze wijze trucs creëren, zodat je altijd je unieke stempel achterlaat op de piste. In de trick editing-stand bootst een snowboarder iedere wending, draai en kanteling die je met een met Wii MotionPlus uitgeruste Wii-afstandsbediening maakt op het scherm na. Zo lang je een veilige landing maakt, na de truc die je gecreëerd hebt, kun je deze truc bewaren en op elk moment in het spel activeren.

Maak kennis met de wereld van professionele snowboarders en kies voor de coolste carrière onder de zon, in Shaun White Snowboarding: World Stage. Alleen voor Wii.

 

  • Leef het leven van een professionele snowboarder en beklim de wereldranglijst door mee te doen aan wedstrijden over de hele wereld.
  • Gebruik de unieke talenten van je team in 75 uitdagingen en plaats je beste scores via de Nintendo Wi-Fi Connection op het online scorebord.
  • Creëer je eigen unieke trucs met behulp van Wii MotionPlus en activeer ze op elk gewenst moment in het spel om je unieke snowboardingstijl te laten zien.
  • Tot drie vrienden kunnen op elk moment meedoen, in uitdagingen waarin je met of tegen elkaar speelt.

Lees het interview met de ontwikkelaars!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Zodra de aankoop is voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan de betreffende Nintendo-account, of aan de betreffende Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Zodra je de aankoop hebt voltooid, wordt de content gedownload op het actuele systeem dat gekoppeld is aan je Nintendo-account, of aan je Nintendo Network ID in het geval het een Wii U-systeem of een systeem in de Nintendo 3DS-familie betreft. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . De betaling gebeurt direct bij aankoop.

Categorieën

Extreme sports

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Ubisoft

Ontwikkelaar

Ubisoft Montreal

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

  • 3

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

12-11-2009

Leeftijdsclassificatie

3

Controller

  • Wii Balance Board,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus