Silent Hill: Shattered Memories

Systeem: Wii Releasedatum: 25-02-2010

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Als Harry Mason bij bewustzijn komt na een auto-ongeluk, ontdekt hij dat zijn lieve dochtertje Cheryl verdwenen is. Dit is het begin van een regelrechte nachtmerrie. Silent Hill: Shattered Memories voor de Wii is een herinterpretatie van het originele Silent Hill, een decennium na het onstaan van een spelserie die iedere levende ziel de angst om het hart heeft doen slaan. Deze keer bevat het spel echter exclusieve content voor de Wii en kenmerken die alles wat je dacht te weten, op zijn kop gooien.

Nog duizelig en in de war van het ongeval, strompelt Harry de winterse wereld van Silent Hill binnen, op zoek naar Cheryl. Het begint steeds harder te sneeuwen en de sfeer in het griezelige stadje wordt haast ondraaglijk. Hij kan zijn dochtertje maar beter snel vinden.

Gelukkig heeft hij wat hulpmiddelen bij de hand om mee naar aanwijzingen te zoeken. Met je zaklamp, die je heel intuïtief met de Wii-afstandsbediening hanteert, kun je licht werpen op de donkerste hoeken van Silent Hill en met je mobieltje heb je toegang tot kaarten, hulpvaardige berichten en een camera die van pas komt bij het speuren naar antwoorden.

Tijdens Harry's zoektocht zullen de keuzes die je maakt, de mensen die je tegenkomt en de plaatsen die je bezoekt allemaal bepalend zijn voor hoe hij zich als personage ontwikkelt en hoe de angstaanjagende vijanden in het spel evolueren en aanvallen. En als ze aanvallen, denk dan niet dat je een arsenaal wapens hebt, dat je zal redden. Deze keer ligt de nadruk op ontsnappen, dus ren weg of verstop je, als je wilt dat Harry zijn dochtertje ooit zal vinden.

Eén ding is zeker: bij het ontrafelen van de afschuwelijke geheimen van Silent Hill zal Harry de oorsprong van zijn grootste angsten vinden… als je zelf niet eerder gevonden wordt…

  • Verken het duistere stadje Silent Hill in de schoenen van Harry Mason, die op zoek is naar zijn vermiste dochtertje.
  • Gebruik de Wii-afstandbediening op creatieve wijze bij het zoeken naar aanwijzingen, het oplossen van puzzels en het verkennen van de omgeving.
  • Laat je meeslepen door een prikkelend verhaal, terwijl de wereld om je heen zich vormt aan de hand van de beslissingen die je neemt.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel

Spelers

1

Uitgever

Konami

Ontwikkelaar

Climax Studios

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

25-02-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 16

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus