Super Monkey Ball Step & Roll

Systeem: Wii Releasedatum: 12-02-2010

Stap een volledig nieuw avontuur in met Super Monkey Ball Step & Roll! De puzzelprimaten komen terugrollen naar de Wii - en deze keer nemen ze een Wii Balance Board mee! AiAi, MeeMee, GonGon en Baby worden vergezeld door het nieuwe personage Jam. Ze hebben je balans en verstand nodig als begeleiding op hun nieuwste Super Monkey Ball-reis door een gloednieuw puzzelparadijs.

Super Monkey Ball Step & Roll vervolgt de trend van de serie om gebruik te maken van een innovatieve manier van besturen en introduceert in dit deel het Wii Balance Board (los verkrijgbaar). De unieke speelwijze past perfect bij de mogelijkheden van het Wii Balance Board; gebruik je volledige lichaan om je aap te laten bewegen, en je zult Super Monkey Ball ervaren zoals je het nog nooit hebt beleefd. Hoe meer je je lichaam beweegt, des te meer Monkey Calories je verbrandt!

Spelers die geen Wii Balance Board hebben of er simpelweg de voorkeur aan geven om hun spellen vanaf de bank te spelen, zullen blij zijn om te horen dat de 70 compleet nieuwe puzzellevels ook te spelen zijn door de bewegingsgevoelige Wii-afstandsbediening te kantelen, om zo de bal aan het rollen te krijgen en alle bananen te verzamelen die een aap zich maar kan wensen!

Ook het speltype Co-op is een primeur voor de serie. Hierin gebruikt één speler de Wii-afstandsbediening om obstakels op te ruimen en de weg vrij te maken voor zijn teamlid, die zijn aap vooruit laat rollen op het Wii Balance Board.

Maximaal vier vrienden kunnen de aap uithangen in 20 hilarische partygames voor meerdere spelers, waaronder oude favorieten als Monkey Racing, Red Light Green Light en Monkey Target, maar ook compleet nieuwe spelletjes als Sky Diving, Sumo Smash en Firefighter. Zorg dat je niet voor aap staat!

In Super Monkey Ball Step & Roll moet je razendsnel nadenken. Probeer steeds moeilijkere banen onder de knie te krijgen, terwijl je door een wereld rolt waar je na iedere bocht een verrassing staat te wachten. En kijk uit voor die bananen!

  • De intuïtieve besturing maakt het leuk voor iedereen. Gebruik het Wii Balance Board of stuur simpelweg met de Wii-afstandsbediening.
  • 70 volledig nieuwe puzzellevels vergen het uiterste van je vaardigheden.
  • Stel je uithoudingsvermogen op de proef in het speltype Marathon of test je geheugen in het speltype Mirror.
  • Speel samen in het speltype Co-Op of nodig maximaal drie extra vrienden uit voor 20 knotsgekke partygames.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Puzzelen

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

SEGA

Ontwikkelaar

SEGA

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

12-02-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii Balance Board,
  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus