The Beatles: Rock Band

Systeem: Wii Releasedatum: 09-09-2009

All you need is love… The Beatles: Rockband voor Wii en misschien een paar vrienden of familieleden met plastic instrumenten. In dit eerbetoon aan een van de meest invloedrijke bands aller tijden, kruip je in de huid van John, Paul, George en Ringo. Je kunt gitaar, bas en drums spelen, en voor het eerst in de Rock Band-serie, driestemmig zingen!

Met een gigantische verzameling Beatles-nummers, waaronder hits en favorieten uit hun hele oeuvre, is dit de perfecte titel voor Beatles-fans en liefhebbers van muziekspellen. Of je nu alleen speelt of samen met vrienden, je maakt deel uit van een van de meest invloedrijke bands uit de geschiedenis van de popmuziek, die de wereld stormenderhand veroverden. En als je vrienden niet in de buurt zijn, dan kun je ook samen of tegen anderen spelen via de Nintendo Wi-Fi Connection!

Met de Quickplay Mode kun je direct je favoriete nummer spelen. De Story Mode daarentegen neemt je mee door de geschiedenis van de Beatles. Het verhaal begint in 1963, als je je eerste optreden geeft in de Cavern Club, in je geboortestad Liverpool. Maar je zult niet lang in kleine zaaltjes spelen! Als je prestatiescores goed genoeg zijn, zul je het volgende tijdperk in het succes van de Beatles vrijspelen, met meer nummers en grotere zalen. Voordat je het weet breek je harten in Budokan of speel je voor gillende fans in een uitverkocht Shea Stadium in Amerika.

Gedurende een deel van hun carrière waren de Beatles een studioband. Computergegenereerde beelden vormen hier de perfecte achtergrond voor de muziek die je speelt. Als je houdt van de surrealistische beelden van Yellow Submarine of de psychedelische stijl van The Magical Mystery Tour, dan is het met deze caleidoscopische weergave alsof je naar een nieuwe Beatles-video zit te kijken! Het spel bevat bovendien een overvloed aan originele Beatles-filmpjes, foto's en gearchiveerde geluidsfragmenten, die je kunt vrijspelen door goed te spelen.

De manier waarop je het spel speelt is vergelijkbaar met andere Rock Band-titels, waarbij het de bedoeling is dat je in de maat de juiste noten speelt. Zo vragen de drums en gitaar om een gevoel voor ritme, en kun je in de microfoon al je zangtalent kwijt. Het spelen van de muziek is heel eenvoudig. Als je een muziekinstrument in je handen hebt, zie je gekleurde muzieknoten, die overeenkomen met de gekleurde drumpads en de knoppen op de gitaarcontroller, naar een doellijn bewegen. Je speelt de juiste noten door, op het moment dat de muzieknoot de lijn passeert, de overeenkomstge knop op de nek van de gitaar in te drukken, of op de juiste trommel van je drumstel te slaan.

Als je voor de microfoon staat, zie je de teksten en een melodielijn in beeld verschijnen, en scoor je punten door in de juiste toonhoogte te zingen! Doorzettingsvermogen is wat je nodig hebt in de muziekindustrie, en door die lange series noten te zingen kun je gigantische Beatlemania-bonussen verdienen. Die bonussen kunnen goed van pas komen als degene die Ringo of Paul speelt het nummer nog niet helemaal onder de knie blijkt te hebben. Als een van de spelers teveel fouten maakt, kan hij uitvallen. Spelers die veel punten weten te scoren en Beatlemania activeren, kunnen deze uitvallers weer terug op het podium krijgen.

Dus hang je gitaar om je schouders, laat je haar groeien en speel de sterren van de hemel in The Beatles: Rock Band voor Wii!

  • Speel 45 nummers uit de illustere geschiedenis van de Beatles, variërend van de vroege rock-'n-roll tot de latere, gecompliceerdere studio-opnamen. En als dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog nummers die je kunt downloaden.
  • Hoewel de meeste muziekcontrollers voor Wii met dit spel werken, kun je je ook helemaal inleven in deze iconen van de muziekgeschiedenis, met controllers die zijn vormgegeven als de oorspronkelijke instrumenten, zoals John Lennons Rickenbacker 325!
  • Sluit in de oefenstand drie microfoons aan en probeer de juiste noten te raken in de bekende driestemmige stijl van de Beatles.
  • Voer opdrachten uit en treed op om foto's, filmbeelden en niet eerder gehoorde geluidsfragmenten uit de Abbey Road-studio vrij te spelen!

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 6

Uitgever

MTV Games

Ontwikkelaar

Harmonix Music Systems

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

09-09-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 12

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus