The Conduit

Systeem: Wii Releasedatum: 10-07-2009

Sinds 20 mei 2014 is de Nintendo Wi-Fi Connection-dienst stopgezet en zijn de onlinefuncties (zoals online spelen, matchmaking, competities en ranglijsten) voor Nintendo DS-/DSi-software en Wii-software niet meer beschikbaar. Ga naar Klantenservice voor meer informatie.

Mijn naam is Michael Ford. De aanval is ingezet.

Het begon met het bizarre weersysteem en het stijgende water rondom Washington D.C. Toen sloeg de Bug toe. Mensen met griepsymptomen werden in hun huizen onder quarantaine gesteld. In augustus zorgde een aanval van terroristen op het Washington Monument voor verhoogde spanningen en bij de onlangs gepleegde moordaanslag op presidentskandidaat Harriet Reimer stond de situatie op het punt om volledig te escaleren...

In het explosieve eerstepersoonsschietspel The Conduit voor Wii, ben jij Michael Ford, een ex-agent van de geheime dienst die net is ingelijfd bij de Trust. De Drudge, een vijandelijk ras van aliens, plegen een aanval op Washington D.C. en maken zonder enig mededogen jacht op de mensheid. De Trust moet de vijandelijke invasie het hoofd bieden en onderzoek doen naar de achtergronden van de gebeurtenissen: de buitenaardse aanval, de motieven van de vijand en de niet aflatende geruchten over een samenzwering binnen de regering.

Als speciale rekruut van de Trust heb je toegang tot een grote variatie aan zowel krachtige normale vuurwapens, waaronder een semi-automatisch geweer en een raketwerper, als speciale wapens die ontwikkeld zijn om tegenstand te bieden aan wapentuig van buitenaards makelij. Maar de aliens zijn niet je enige vijand. Dubbelagenten hebben het systeem geïnfiltreerd en vele mensen zijn geweld aangedaan door buitenaardse levensvormen: hun lichamen functioneren nu alleen nog maar als gastheren of -vrouwen voor de verschrikkelijke indringers.

In The Conduit kom je vele andere voorwerpen tegen die je nodig zult hebben bij het volbrengen van je missie. Één van de allerbelangrijkste is het ASE device (All-Seeing-Eye). Dit door Michael Ford ontdekte apparaat maakt gebruik van de unieke besturingsmogelijkheden van de Wii.  Het stelt je in staat om verborgen voorwerpen en vijanden op te sporen, door een speciale lichtstraal op de directe omgeving te werpen. Zoek de omgeving af voor aanwijzingen en andere futuristische gadgets, die je nodig zult hebben om in leven te blijven.

Naast het spel uitspelen met Michael Ford, kun je het ook tegen maximaal 11 vrienden opnemen in heftige online gevechten via de Nintendo Wi-Fi Connection. Communiceer via Wii Speak tijdens je strijd om aan de top van de ranglijsten terecht te komen.

Zet je wapens dus op scherp en blijf gefocust voor The Conduit voor Wii… het lot van onze wereld ligt in jouw handen!

  • Vecht tegen aliens en een samenzwering binnen de regering, in een indrukwekkend verhaal
  • Neem het online op tegen maximaal 11 vrienden en communiceer via Wii Speak (accessoire apart verkrijgbaar)
  • Kies uit een enorm aanbod van menselijke en buitenaardse wapens
     

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Actiespel

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 12

Uitgever

SEGA

Ontwikkelaar

High Voltage Software

Functies

Internet

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

10-07-2009

Leeftijdsclassificatie

16

Controller

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus