Wii Music

Systeem: Wii Releasedatum: 14-11-2008

Zelfs als je in je leven nog nooit één muzieknoot gespeeld hebt, kan Wii Music je helpen om de muzikant in je naar boven te halen. Jij en maximaal drie vrienden kunnen samen het podium beklimmen en de schijnwerpers delen terwijl jullie je eigen, prachtige muziek ten gehore brengen.

In Wii Music kun je meer dan 60 instrumenten bespelen, allemaal met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk. Wat voor instrument je ook kiest - van doedelzak tot banjo, een drumstel tot dubbele basgitaar - je hoeft alleen maar bewegingen te maken met de Wii-afstandsbediening en Nunchuk om te spelen. Als je gitaar speelt, hoef je alleen maar te doen alsof je gitaar speelt: beweeg sneller om harder te spelen en druk op de knoppen om je speelstijl aan te passen. Met de fluit hou je de Wii-afstandsbediening vast zoals je dit instrument in het echt ook vast zou houden en druk je op de 1- en 2-knop terwijl je de Controller op en neer beweegt om het geluid te veranderen.

Er zijn verschillende manieren om muziek te maken in Wii Music. Je kiest je instrument en speelt mee met meer dan 50 muziekstukken, van klassieke thema's tot enorme pophits, of je gaat lekker met je vrienden zitten jammen. In de Jam-spelstand kun je kiezen of je wilt improviseren in de repetitieruimten en greep op het door jou gekozen instrument krijgen voordat je het podium opgaat. Met Quick Jam krijg je een willekeurig instrument in je handen en wordt er een muziekstuk voor je gekozen, terwijl je met Custom Jam alles kunt aanpassen: het te spelen nummer, het instrument en hoeveel bandleden er meespelen.

Om je te helpen de juiste toon te raken met de instrumenten van Wii Music, biedt het spel een reeks muzieklessen waarin je kunt leren improviseren in 11 verschillende muziekgenres als jazz en reggae. Spelonderdelen als Pitch Perfect leren je op een leuke manier meer over de basis van muziektheorie. Daar komt nog eens bij dat je met de Wii-afstandsbediening een heel orkest kunt dirigeren of los kunt gaan op een virtueel drumstel. Bij dat laatste wordt gebruik gemaakt van het Wii Balance Board. Wii Music zorgt dat er voor ieders muzieksmaak wel iets bij zit!

Met Wii Music kun je je eigen muziektonen ten gehore brengen aan publiek over de hele wereld. Je uitvoeringen worden opgenomen terwijl je speelt en je kunt deze concertvideo's naar andere Wii-eigenaren sturen met WiiConnect24. Sommige groepen brengen echter liever wat meer tijd door in de studio. Met Wii Music kunnen jij en je vrienden verschillende arrangementen van bestaande nummers maken. Je kunt een nieuw instrument oppikken en een muziekstuk op een nieuwe manier uitvoeren en de uitvoering in je concertvideo bewerken. Je vrienden kunnen hetzelfde doen en hun composities aan jouw concert toevoegen, waardoor Wii Music in groepsverband nog leuker wordt!

Ga met vrienden en familie onder de schijnwerpers staan en laat je creativiteit de vrije loop in Wii Music!

  • Pak meer dan 60 verschillende muziekinstrumenten op en bespeel ze door intuïtieve bewegingen te maken met de Wii-afstandsbediening en Nunchuck. Neem je optredens op en laat ze aan vrienden zien via WiiConnect24.
  • Speel met vrienden en familie en breng nieuwe uitvoeringen ten gehore van meer dan 50 muziekstukken, waaronder zich zowel klassieke thema's als pophits bevinden.
  • Kom meer te weten over muziektheorie met leuke spelonderdelen waarin je gehoor getraind wordt.

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Categorieën

Muziek

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

Wii

Systeem

Wii

Releasedatum

14-11-2008

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus