Bonsai Barber

Systeem: Wii Releasedatum: 07-08-2009

Begin met een schone lei en kruip in de huid van een nieuwe kapper in de dop, die zich pas in de stad heeft gevestigd. Maak de overontwikkelde begroeiing van de bewoners aan kant in deze unieke 'eerste-persoons-boomverzorger' op WiiWare.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Spelverloop

Begin met een schone lei en kruip in de huid van een nieuwe kapper in de dop, die zich pas in de stad heeft gevestigd. Maak de overontwikkelde begroeiing van de bewoners aan kant in deze unieke 'eerste-persoons-boomverzorger' op WiiWare.

Raak gewend aan de sfeer van een echte kapperszaak en leer de gereedschappen kennen die bij je vak horen. De gebruiksvriendelijke besturing met de Wii-afstandsbediening geeft je de volledige vrijheid om je eigen stijl te ontwikkelen met de schaar, tondeuse, waterspuit en meer, dus laat jezelf gaan!

Kies je kappersgerei met de richtingsknop en druk op B om het te gebruiken. Richt nauwkeurig op het scherm om je kleurrijke klanten te imponeren met een paar fraaie uithalen. Ga secuur te werk om een van de dertig bladcoupes te creëren of geef je creatieve geest de vrije hand en kijk hoe je klanten reageren.

Bonsai Barber is ontwikkeld om elke dag even te spelen. Iedere dag zitten er vijf nieuwe klanten voor je in de wachtkamer, klaar om gekamd en gekapt te worden.

Je Bumper Book of Barber Business helpt je op de hoogte te blijven. Dit boek biedt informatie over afspraken, klanten, kappersgerei en meer. Beloningen, geschenken en kaartjes van tevreden klanten worden hier eveneens in verzameld. Maar wees voorzichtig - als je een afspraak mist, zwaait er wat. Je klanten sturen mogelijk zelfs een boze brief naar je Wii-prikbord!

Maar maak je geen zorgen. Bonsai Barber is eigenlijk een erg ontspannen spel. Aan de hand van een geleidelijke leercurve leer je jezelf met korte dagelijkse speelsessies een weg te knippen, kammen en snoeien naar de status van prijswinnende Bonsai Barber.

Kappersgerei

Iedere vakman heeft betrouwbaar gereedschap nodig. Jouw koffer bevat de volgende cruciale kappersuitrusting:

SCHAAR
knip erop los met je glanzende nieuwe schaar. Hiermee kun je twijgjes afknippen en bladeren trimmen. Draai ze in de juiste hoek en veeg met de puntjes om de randen schoon te maken.

TONDEUSE
scheer dode bladeren en lelijk grijs gebladerte van de takken met je getande tondeuse. Verwijder ook de twijgen aan de einden van de takken en laat je klanten verzorgd en lachend achter.

KAM
pak de kam, als je wat opstandige takken en twijgen moet temmen. Zet ze op hun plaats en zie je creatie vorm krijgen.

aaa_bonsai_barber_tools_4.jpg

SPUITBUS
dit is een onvervangbaar gereedschap voor een Bonsai Barber. Als je aan één kant net iets te kort knipt of scheert, of als je nieuwe begroeiing nodig hebt na het verwijderen van dode bladeren, trek je je spuitbus tevoorschijn om wat water over je patiënt te sprenkelen en nieuwe begroeiing te laten ontspringen op die uitgedunde plekken.

aaa_bonsai_barber_tools_6.jpg

CAMERA
maak slim gebruik van je camera om het moment in beeld te vangen; je weet immers nooit wat er kan gebeuren. Bewaar je favoriete foto's en stuur je kapprestaties naar de Wii-prikborden van je vrienden.

aaa_bonsai_barber_tools_7.jpg

HOUTEN HAMER EN GONG
haal flink uit met de houten hamer en sla met volle kracht op de gong, om al die losse bladeren af te schudden en je geperfectioneerde kapperswerk te voltooien.

Je kapperskoffer maakt je nog niet automatisch geknipt voor dit werk. Een ware artiest is creatief en zoekt de grenzen op. Dus wees avontuurlijk en kijk wat er gebeurt…

Interview

Kom meer te weten over Bonsai Barber van de ontwikkelaar van het spel, Martin Hollis, en ga daarna naar het Nintendo-kanaal op je Wii-systeem om het volledige interview in de studio van Zoonami te bekijken.

Martin Hollis, oprichter en CEO van Zoonami, is al 19 jaar een bekende veteraan in de spelindustrie en regisseur/producent van het alom geprezen eerste-persoons schietspel GoldenEye007, waarvan wereldwijd meer dan 8 miljoen exemplaren zijn verkocht.

Zoonami is een onafhankelijke ontwikkelaar van entertainment-software voor videospelsystemen uit Cambridge, Groot Brittannië. Als bedrijf hebben ze zich toegelegd op het maken van de meest originele en innovatieve spellen die zorgen voor nieuwe ervaringen en streven ze ernaar de behoefte aan diversiteit van spelers te vervullen met hun creativiteit en originaliteit.

Categorieën

Party, Simulatie

Multiplayer-stand

Tegelijkertijd

Spelers

1 - 4

Uitgever

Nintendo

Ontwikkelaar

Zoonami

Leeftijdsclassificatie

WiiWare

Systeem

Wii

Releasedatum

07-08-2009

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans