Hydroventure™

Systeem: Wii Releasedatum: 24-12-2010

Met zijn verschillende vormen is water bijna magisch te noemen. Toch krijgt het zelden de waardering die het verdient. Het is tijd om daar verandering in te brengen!

Wanneer de bladzijden van het speciale boek Aquaticus besmet raken door een kwaadaardige substantie met de naam "the influence", moet er actie worden ondernomen! Terwijl de kracht van de Aquaticus langzaam verdwijnt en de vervuilende influence zich verspreidt, is het aan jou om dit betoverende verhaal te betreden en alles tot een goed einde te brengen. Om dit voor elkaar te krijgen moet je de eigenschappen van water in je voordeel gebruiken en de kostbare Rainbow Drops verzamelen. Hiermee kun je uiteindelijk de corrumperende influence wegspoelen.

Met de intuïtieve bewegingen van de Wii-afstandsbediening stuur je water in zijn verschillende vormen naar de plaatsen waar het het hardst nodig is. Onderweg los je puzzels op en neem je het op tegen de vuige influence, die de vorm aanneemt van kruipende klodders, flubberende inktbubbels en meer. Gelukkig is het water onder jouw controle net zo veelzijdig als je vijand en kan het van een stromende massa veranderen in zwevende stoom en vast ijs. Alleen door al deze nuttige eigenschappen kun je de obstakels en vijanden in je weg overwinnen. Blijf aan oppervlaktes 'kleven' in ijsvorm, zweef naar hoger gelegen gebieden in stoomvorm en verander op het juiste moment van een stoomwolk terug naar water.

Of het nu water, stoom of ijs is, je bestuurt het H2O door de Wii-afstandsbediening te kantelen om de bladzijden van de Aquaticus over te doen hellen. Door te schudden kun je het water over hindernissen laten springen. Tijdens het spelen kun je zes speciale vaardigheden verdienen. Zo kun je bijvoorbeeld, als je aangevallen wordt, je stoomwolk opladen en een bliksemschicht loslaten die vijanden vernietigt en effect heeft op electrische apparaten in de levels. Speel alle vaardigheden vrij om te zorgen dat het spel lekker door blijft stromen!

Houd er rekening mee dat je beperkte hoeveelheid water zich net als in de werkelijkheid gedraagt, dus kan je water zich splitsen, opgesloten raken, of zelfs verdampen. Wanneer je watervoorraad begint op te raken, kun je deze aanvullen met het water dat je in de levels vindt. Water verdwijnt als het wordt geraakt door vijanden, of als het in aanraking komt met droge of hete plekken, zoals zand of lava. Als je al je water bent kwijtgeraakt, is je spel voorbij.

Je reis voert je door allerlei soorten interessante omgevingen, waarin je moet zorgen dat je meer dan 80 Rainbow Drops verzamelt om de Aquaticus weer kleur te geven. De stripboek-achtige presentatie brengt de spelwereld tot leven in vier unieke, uitdagende hoofdstukken: Mountain, City, Temple en Seaside. Elke omgeving zit barstensvol pittige obstakels en het is dus nuttig om je voordeel te doen met de uitgebreide tutorials om je vaardigheden met water aan te scherpen.

Tenslotte kun je ook nog extra uitdagingen vrijspelen door puzzelsstukjes te verzamelen en hiermee speciale ruimtes (Playrooms) in te gaan, waar je je technieken verder kunt testen door Long Jump-records neer te zetten of de lastige Trouble Tower te beklimmen.

Wat voor uitdaging je ook aangaat, Hydroventure is uniek, divers en verfrissend - net als water zelf!

  • Bestuur een watermassa binnen de pagina's van het magische boek Aquaticus, waar een kwade kracht verwarring zaait.
  • Verander van vloeistof naar ijs en stoom om viijanden te verslaan, puzzels op te lossen en alle Rainbow Drops in het spel te verzamelen.
  • Je bestuurt het water niet direct, maar kantelt het boek met de Wii-afstandsbediening, zodat het water door de doolhofachtige levels kan vloeien. Kijk uit voor hindernissen als dodelijke zandkuilen en lavapoelen.
  • Je kunt ook puzzelstukjes verzamelen om Playrooms vrij te spelen en je vaardigheden uit te testen. Ga voor het record in Long Jump of kijk hoe ver je komt bij het beklimmen van Trouble Tower!

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.


Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Ga naar de Nintendo eShop, Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal voor actuele prijzen van downloadbare software.

Categorieën

Actiespel, Platformspel, Puzzelen

Spelers

1

Uitgever

Nintendo

Leeftijdsclassificatie

WiiWare

Systeem

Wii

Releasedatum

24-12-2010

Leeftijdsclassificatie

PEGI 3

Compatibele controllers

  • Wii-afstandsbediening & Wii-afstandsbediening Plus

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans