Gezichtenjacht

De wereld rondom je wordt je speelveld... en je gezicht de vijand!

In deze hectische game kom je wel eens een bekend gezicht tegen. Neem een foto van jezelf, een vriend of gezinslid, en zie hoe dit gezicht zich vermenigvuldigt tot een bataljon vliegende vijanden die je moet neerhalen door ballen in hun monden te schieten. Als je foto's van vrienden of familie hebt opgeslagen in je fotoalbum, kan Gezichtenjacht deze ook in vliegende vijanden veranderen. De resultaten zijn even indrukwekkend als hilarisch!

Een wonderlijke wereld vol vliegende gezichten

CI_3DS_PreinstalledSoftware_FaceRaiders_02_screen_start_with_photo_NL.png

Begin met een foto van je eigen gezicht. Je ziet het wegvliegen en veranderen in vele vijanden...

CI_3DS_PreinstalledSoftware_FaceRaiders_03_screen_change_expressionpng.jpg

De gezichten veranderen hun uitdrukking en proberen je in groepen aan te vallen of je met blaaskusjes te raken! Als je te veel schade oploopt, ben je game over.

CI_3DS_PreinstalledSoftware_FaceRaiders_04_screen_actionpng.jpg

De achtergrond van de actie is de plaats waar je je werkelijk bevindt, dus misschien thuis, op kantoor of in het park. Om te spelen moet je 360 graden ronddraaien met je Nintendo 3DS- of 2DS-systeem. Draai je lichaam omhoog, omlaag en in alle richtingen om je doelwitten te vinden.

Verzamel steeds meer gezichten

Je kunt ook je eigen gezichtenverzameling uitbreiden door foto's te maken van allerlei verschillende mensen. Zo heb je altijd weer nieuwe vijanden. Gezichtenjacht biedt unieke fun voor elk type speler, dus gebruik de spelstand Deel de Fun! om iedereen het te laten proberen.

Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.