Downloadbare content

Je kunt allerlei geweldige content downloaden, zowel thuis als via een hotspot terwijl je onderweg bent!

Een stortvloed aan spellen

Bezoek de Nintendo eShop voor de nieuwste downloadbare software. Ontdek fantastische en originele downloadbare software voor de Nintendo 3DS, zie hoe klassiekers opnieuw tot leven worden gewekt in 3D* als onderdeel van de 3D Classics-serie, of speel enkele van de origineelste en beste titels op de Virtual Console.

CI_3DS_DownloadContent_01_mosaic.jpg

Een winkel vol pret

De Nintendo eShop is niet alleen een winkel waar je games kunt kopen. Ontdek de nieuwste demo's*, download gratis applicaties en bekijk de nieuwste trailers in 3D.**

Nu nog handiger!

Door een downloadcode op het internet te gebruiken kan je Nintendo 3DS software beginnen te downloaden, zodat die klaar is voor gebruik als jij wilt gaan spelen!

Kom meer te weten

Officiële website van Nintendo:

Op de officiële website van Nintendo kun je downloadversies van games kopen. Als je op de spelpagina van een game een prijs en een bijbehorende knop ziet, dan weet je dat die game te koop is.

Om downloadgames te kunnen kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

CI6_3DS_downloadContent_NSUBYT.jpg
CI_3DS_DownloadContent_05_nin_network.png

Speel wanneer je wilt tegen andere spelers!

Wanneer je bent verbonden met het internet, kun je online tegen andere spelers spelen. Let op het Nintendo Network-logo en open met een druk op de knop een wereld vol tegenstanders!

Lees meer over Nintendo Network

Maak verbinding!

Het is heel makkelijk om met je Nintendo 3DS-systeem online te gaan. Je kunt thuis verbinding maken voor directe toegang, of je voordeel doen met de duizenden gratis hotspots die je in heel Europa vindt!

Lees meer over verbinding maken en HotSpot Finder

CI_3DS_DownloadContent_06_Get_hooked_up.jpg

PIKMIN Short Movies

Normaal gesproken kom je Pikmin alleen tegen in games, maar nu zijn ze uit hun natuurlijke omgeving geplukt en in de wereld van computeranimaties beland!

CI16_3DS_PikminShortMovies3D.jpg

*Je hebt een draadloze internetverbinding nodig om video's te kunnen downloaden en afspelen. Daarnaast moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

** Let op: de afbeeldingen zullen op de Nintendo 2DS in 2D afgebeeld worden.