CI16_3DS_NintendoAnimeChannel_Logo.png

Nintendo Anime Channel

Belangrijke mededeling over Nintendo Anime Channel

Op 31 oktober 2018 wordt de Nintendo Anime Channel-dienst voor de diverse Nintendo 3DS-systemen stopgezet. Ter voorbereiding hiervan zal de software op 30 september worden verwijderd uit de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS. Hierbij willen we iedereen bedanken die van de dienst gebruik heeft gemaakt.


Nintendo Anime Channel is een gratis* video-on-demand-dienst die wordt aangeboden door Nintendo. Met deze dienst kun je vermakelijke animeseries zoals Kirby, Pokémon en Inazuma Eleven bekijken op je Nintendo 3DS-systeem.** Op Nintendo Anime Channel wordt regelmatig nieuwe content toegevoegd, dus neem af en toe een kijkje om de nieuwste afleveringen te zien!


Nintendo Anime Channel gebruiken

Om deze dienst te gebruiken hoef je alleen de gratis** Nintendo Anime Channel-applicatie te downloaden in de Nintendo eShop. Alle informatie krijg je in onze video met handige tips!


Aangeboden series

De volgende series kun je nu volgen op Nintendo Anime Channel. Bekijk de afleveringen van:

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_MonsterHunterStoriesRideOn.jpg

Monster Hunter Stories: Ride On

Dit is het verhaal van Lute, een jonge, veelbelovende rijder. Samen met zijn vrienden Cheval en Lilia, en zijn felyne-partner Navirou, reist hij door een wijde en wonderlijke wereld en smeedt hij onbreekbare banden met zijn monsties.

Let op: deze serie is enkel beschikbaar in het Engels.

©CAPCOM/MHST Committee

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_RobinHood.jpg

Robin Hood

Volg Robin en zijn vrienden die het land proberen te verlossen van de wrede baron. Dankzij zijn nobele inborst en zijn moed zal Robin naam maken als beschermer van de armen en de onderdrukten.

© 1991 INTERFILM COMPANY  MONDO TV

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_TheLegendOfZorro.png

The Legend of Zorro

Volg de avonturen van de gemaskerde held Zorro in zijn jonge jaren. Hij helpt de onderdrukten en bestraft allen die kwaad in de zin hebben. Overal waar hij gaat, laat hij zijn kenmerkende Z achter.

© ZORRO PRODUCTION INC  USA

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_InazumaElevenGO.jpg

Inazuma Eleven GO

Voetbal is voor Arion Sherwind zijn lust en zijn leven. Op zijn eerste dag op Raimon Junior High rent hij het veld op om het beroemde elftal van de school in actie te zien...

© LEVEL-5/FC INAZUMA ELEVEN · TV TOKYO

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_Pokemon.jpg

Pokémon: Indigo League, Adventures on the Orange Islands, Advanced Challenge en Advanced Battle

Bekijk de wereld van Pokémon door de ogen van Ash Ketchum en zijn partner Pikachu. Kijk hoe ze nieuwe vrienden maken, krachtige Pokémon ontmoeten en Ash' droom om een Pokémon Master te worden waar proberen te maken.

© 2016 Pokémon

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_Inazuma.jpg

Inazuma Eleven Serie 1, 2 en 3

Mark Evans en zijn elftal nemen het op tegen de beste voetbalploegen van Japan en de rest van de wereld om de grootste nationale en internationale voetbaltoernooien te winnen!

© LEVEL-5/FC INAZUMA ELEVEN · TV TOKYO

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_Kirby.jpg

Kirby Serie 1

Volg de avonturen van Kirby en zijn vrienden in Dream Land, terwijl ze het opnemen tegen Nightmare en zijn volgelingen om de planeet voor de ondergang te behoeden!

© Nintendo / HAL Laboratory, Inc.

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_MonsterHunterFelyneVillage.jpg

Monster Hunter – Felyne Village

Geniet van avonturen in de wereld van Monster Hunter! Maak kennis met de knotsgekke Felynes en kijk hoe hun leven in Felyne Village eruitziet.

© 2011 CAPCOM/GENEON UNIVERSAL

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_WinxClub.jpg

Winx Club Seizoen 4 en 5

Beleef magische avonturen met de Winx en kijk hoe ze nieuwe transformaties, nieuwe krachten en ware vriendschap ontdekken!

©Rainbow

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_MonsterHigh.jpg

Monster High (Character Marathons)

Maak kennis met Frankie, Clawdeen, Draculaura, Lagoona, Cleo en Ghoulia, en zie welke avonturen ze beleven op Monster High. Kippenvel gegarandeerd!

©2015 Mattel

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_SonicUnderground.jpg

Sonic Underground

Ontdek de geschiedenis van Sonic, van de val van Mobotropolis tot de opkomst van Robotnik!

© 1998 DHX Media (Toronto) Ltd. and Les Studios Tex SARL. ©SEGA. All Rights Reserved.

CI7_3DS_NintendoAnimeChannel_PokemonGenerations_nlNL.jpg

Pokémon Generaties

Ervaar de Pokémon-wereld als nooit tevoren! Pokémon Generaties keert terug naar Pokémon-games van weleer en werpt een nieuw licht op gebeurtenissen in het verleden.

© 2016 Pokémon

*Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.

**Om video's te kunnen bekijken heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.