Nintendo eShop

Download de nieuwste games

Op de Nintendo 2DS kun je alle Nintendo 3DS-games in 2D spelen! Je vindt de games niet alleen in de winkels, maar je kunt ook een selectie van de nieuwste Nintendo 3DS-games direct in de Nintendo eShop of op de officiële website van Nintendo downloaden!* Ga voor meer informatie naar onze pagina over de Nintendo eShop, of kijk op de pagina over het kopen van spellen.

CI7_3DSXL_NintendoeShop_3DSDownload.png

Nintendo 3DS-downloadsoftware

Nintendo 3DS-downloadsoftware kun je in de Nintendo eShop en op de officiële website kopen. In deze categorie vind je handige applicaties, indie-klassiekers en complete games. Sommige software is zelfs gratis!**

CI7_3DSXL_NintendoeShop_VirtualConsole.png

Virtual Console

Kun je je de goeie ouwe tijd nog herinneren? Met de Virtual Console-titels uit de Nintendo eShop beleef je de klassiekers voor de Game Boy en Game Boy Color opnieuw. (In de toekomst komen hier nog games van andere systemen bij.) Ga terug in de tijd met titels als Super Mario Land en Alleyway!

CI7_3DSXL_NintendoeShop_DSiWare.png

Nintendo DSiWare

Met je Nintendo 2DS-systeem kun je ook Nintendo DSiWare spelen. Dit zijn spannende en vernieuwende games en applicaties van Nintendo en onafhankelijke ontwikkelaars, die je direct op je systeem kunt downloaden.

*Om downloadgames te kopen in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die gekoppeld is aan een Nintendo Network ID. Ook moet je de Nintendo eShop al eens hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Ga voor meer informatie naar Klantenservice.

**Hiervoor heb je een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.