Ondersteunt eerder verschenen software

Als je al een systeem uit de Nintendo DS-familie bezit, nodigt Nintendo 2DS je niet alleen uit voor een wereld aan nieuwe ervaringen, maar biedt het je ook een platform voor je bestaande favorieten.

Speel je favoriete Nintendo DS-games

Op de Nintendo 2DS kun je vrijwel alle bestaande Nintendo DS- en Nintendo DSi-games* spelen, met dezelfde grafische kwaliteit en gameplay.

CI16_3DSXL_BackwardsCompatible_DSGames.png

Nintendo DSiWare overdragen

Vrijwel alle Nintendo DSiWare**-games en -toepassingen die je op je Nintendo DSi- of Nintendo DSi XL-systeem hebt gedownload, kun je moeiteloos overdragen naar je Nintendo 2DS-systeem!

Ga naar 'Klantenservice' voor meer informatie over de overdracht van Nintendo DSiWare naar de Nintendo 3DS of 2DS.

CI16_2DS_BackwardsCompatible_DSiWare.png

* Bepaalde Nintendo DS-games waarvoor je accessoires moet plaatsen in de opening voor Game Boy Advance-spelcassettes van het Nintendo DS-systeem, worden niet ondersteund door het Nintendo 2DS-systeem.

** Om Nintendo DSiWare-games en -toepassingen over te dragen heb je een internetverbinding nodig en moet je oorspronkelijke Nintendo DSi Shop-account nog bestaan. Je zult toegang tot zowel de originele Nintendo DSi of Nintendo DSi XL, als het nieuwe Nintendo 2DS-systeem nodig hebben voor de gegevensoverdracht.