Drie camera's

Outside_girl_and_dog_07.jpg

Foto's in drie dimensies

Neem foto's als nooit tevoren met de Nintendo 3DS Camera-applicatie! Het Nintendo 3DS-systeem is voorzien van één camera aan de binnenzijde en twee aan de buitenzijde, waarmee echte 3D-foto's kunnen worden gemaakt. Je familiefoto's zullen nooit meer hetzelfde zijn!

Lees meer over Nintendo 3DS Camera

Maak 3D-video's

Met de Nintendo 3DS kun je video's van maximaal tien minuten opnemen en bekijken in 3D. Voor liefhebbers van animatiefilms hebben we goed nieuws! Met de 3D-videofunctie kun je namelijk zelf stop-motion-animatievideo's maken.

CI_3DS_Features_ARGames.png

Augmented Reality-games

Dankzij de 3D-functie van de camera's kun je een hele nieuwe dimensie ontdekken via Augmented Reality (of toegevoegde realiteit). Met de applicatie AR Games: Toegevoegde realiteit gaat er een wereld voor je open. Plaats een van de meegeleverde AR-kaarten op een vlakke ondergrond, neem afstand en zie hoe het spel tot leven komt!

Lees meer over AR-games

CI_3DS_PreinstalledSoftware_MiiMaker_Mii_EN.png

Maak een Mii-personage

Wees de held van het spel! Iedereen kan gemakkelijk een eigen Mii-personage maken met Mii-maker! Maak gewoon een 2D-foto van jezelf of iemand anders en een nieuw Mii-personage is geboren. Als je wilt, kun je de haarkleur, ogen en huid van je Mii-personage zelf aanpassen. Voordat je het weet is je eigen Mii-personage klaar!

Lees meer over Mii-maker

QRCodes_3DSDS_ChibiRoboLetsGoPhoto.png

QR Code-afbeeldingen

Kijk op onze site uit naar QR Code-afbeeldingen! Met je Nintendo 3DS-systeem kun je zo'n code scannen. Je gaat dan meteen naar een andere pagina, waar je bijvoorbeeld een demo* kunt downloaden of nieuwe spelinformatie kunt bekijken.

Het is heel eenvoudig! Dit moet je doen als je een QR Code ziet:

  1. Druk in het HOME-menu van je Nintendo 3DS op de L- en R-knop om de camera's te activeren.
  2. Raak het QR Code-pictogram linksonder op het touchscreen aan.
  3. Scan de QR Code met de camera's om naar de productpagina voor de titel in de Nintendo eShop te gaan. Hier kun je de demo downloaden!*

Let op: als je de Nintendo 3DS Camera-applicatie gebruikt, moet je deze verlaten en de instructies hierboven volgen. Via deze applicatie kun je de QR Code niet lezen.

Om QR Code-afbeeldingen te gebruiken moet je Nintendo 3DS-systeem verbonden zijn met het internet. Controleer de helderheid van het beeldscherm van je pc als je de QR Code niet kunt scannen.

QR Code is een geregistreerd handelsmerk van DENSO WAVE INCORPORATED.

* Je hebt een draadloze internetverbinding nodig. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen en akkoord gaan met de Nintendo Network-overeenkomst en het privacybeleid.