StreetPass Mii-park-spellen!

Op de systemen in de Nintendo 3DS-familie staan al twee StreetPass Mii-park-spellen geïnstalleerd: Puzzelruil en Mii in misère. Wissel gegevens uit met allerlei mensen en ontmoet zo veel mogelijk nieuwe Mii-personages om puzzels vol te maken en een spannende reis te ondernemen waarin je de koning of koningin probeert te redden!

Screenshots_StreetPassHub_PuzzleSwap.png

Puzzelruil

Verzamel puzzelstukjes van andere spelers en maak hiermee afbeeldingen van je favoriete Nintendo-series. Als je een puzzel klaar hebt, ontgrendel je een 3D-afbeelding* of animatie. Gebruik de draaiknop om de scène vanuit een andere hoek te bekijken! Voor een puzzel die je nog niet hebt voltooid, kun je ook een willekeurig puzzelstukje kopen met speelmunten. Maar op deze manier kun je nooit alles verzamelen, omdat je de roze puzzelstukjes alleen van andere speler kunt krijgen!

Screenshots_StreetPassHub_StreetPassQuest_enGB.png

Mii in misère

Baan je een weg door tientallen kamers tijdens deze spannende tocht waarin je een herkenbaar lid van de koninklijke familie probeert te bevrijden! De kleur van het shirt bepaalt welke kracht een Mii-personage heeft. Probeer de voordelen van elke vaardigheid uit te buiten, zoals het gif van het paarse Mii-personage en het licht van het witte Mii-personage. Onderweg kun je ook extra hoofddeksels en kostuums gebruiken. Als je bijna door je helden heen bent, kun je met speelmunten nieuwe hulp inschakelen. Red de koning of koningin om een tweede, veel gevaarlijker avontuur te ontgrendelen...

*Let op: je kunt het 3D-effect van Nintendo 3DS en Nintendo 3DS XL alleen op het systeem zelf ervaren. Op een Nintendo 2DS worden de beelden van het spel alleen in 2D getoond. Alle screenshots en bewegende beelden van het spel op deze website zijn opgenomen in 2D.