• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • H4x1_Nintendo_Switch_Media_Press_Critically_Acclaimed.jpg

    Veelgeprezen

    Ontdek welke Nintendo Switch-games goed werden ontvangen door de gamemedia.

    Deze lijst is gebaseerd op reviewscores van verschillende Europese gamemedia. Hij is alleen bedoeld om als grove indicator te gebruiken.

    *Alle genoemde prijzen hebben betrekking op de prijs van de software in de Nintendo eShop en alle andere producten die worden aangeboden in de My Nintendo Store. Alle getoonde prijzen zijn inclusief btw.

    **Om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch moet je een Nintendo-account koppelen. Ook moet je een Nintendo Network ID koppelen om demo's te downloaden in de Nintendo eShop op de verschillende Nintendo 3DS-systemen en de Wii U. Hierop zijn de betreffende voorwaarden van toepassing.

    ***Om via de officiële website downloadgames te kopen of om demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop, heb je een Nintendo-account nodig. Ook moet je de Nintendo eShop ten minste één keer hebben bezocht op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Als je software wilt downloaden op een Wii U of Nintendo 3DS-systeem, moet je je Nintendo-account ook koppelen aan een Nintendo Network ID. Het tegoed dat je gebruikt via je je Nintendo-account moet worden samengevoegd met het tegoed voor je Nintendo Network ID. Om automatisch software te downloaden moet je op je systeem de nieuwste systeemupdate hebben uitgevoerd, moet je je systeem met het internet verbinden en moet je de functie voor automatisch downloaden hebben ingeschakeld. Bovendien heb je voldoende opslagruimte nodig op je systeem om het downloaden te kunnen uitvoeren. Ga voor meer informate naar Service en info. Aankopen via de Nintendo-website worden betaald met je Nintendo eShop-tegoed.