• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 2x gouden punten voor MAR10 Day!


    08-03-2019

    H2x1_News_Mar10Day_2GP_nlNL.jpg

    It's-a-me!

    10 maart is een speciale dag voor Super Mario-fans, want dan is het MAR10 Day! Om dat te vieren willen we even terugblikken op de meest recente avonturen van onze held. Je kunt nu dubbele gouden punten krijgen voor bepaalde Nintendo Switch-games in de Nintendo eShop of via onze website! Je kunt nog tot 10 maart 23:59 uur profiteren van deze aanbieding.

    Tijdloze avonturen

    Of hij nou het Paddenstoelenrijk redt van Bowsers onderdanen of prinses Peach bevrijdt uit de klauwen van Bowser zelf, er lijkt geen einde te komen aan Mario's avonturen! Van een reis rond de wereld in Super Mario Odyssey tot zijwaartsscrollende platformactie in New Super Mario Bros. U Deluxe, Mario blijft maar rennen, springen en stampen om de vrede in het land te herstellen!

    Een manusje-van-alles

    Mario hangt niet de hele tijd de held uit. Soms waagt hij zich aan hele andere takken van sport! Zo haalt hij in Mario Kart 8 Deluxe de gekste capriolen uit op de racebaan en beleeft hij in Super Mario Party allerlei grappige momenten in minigames. Hij is echt van alle markten thuis!

    Op Mario kun je bouwen

    In Super Mario Maker 2 voor de Nintendo Switch kunnen spelers de Super Mario-levels van hun dromen bouwen en hebben ze toegang tot nog meer tools, voorwerpen en functies! De game wordt in juni 2019 uitgebracht!

    Dat was 'm voor nu! Wat je ook gaat doen, we wensen je een geweldige MAR10 Day!

    Houd onze Facebook-community van Super Mario in de gaten of volg @SuperMario_NL op Twitter om volledig op de hoogte te blijven van al het nieuws over Super Mario.