• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Gloednieuwe onderdelen, spelstanden en meer onthuld in de Super Mario Maker 2 Direct!


    16-05-2019

    Abonneer je op op
    YouTube

    De Super Mario Maker 2 Direct-presentatie zat propvol nieuwe informatie over Super Mario Maker 2, dat op 28 juni exclusief voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht!

    Bekijk de bovenstaande video en kom meer te weten over nieuwe levelonderdelen, thema's, de verhaalstand, de mogelijkheid om samen te bouwen, de lokale* en online-multiplayerstand** en nog veel meer!

    Nu alvast te bestellen!

    Je kunt Super Mario Maker 2 nu alvast bestellen in de Nintendo eShop en op onze website.*** Ook kun je de Super Mario Maker 2 Limited Edition nu al bestellen, met daarin de game, een individueel Nintendo Switch Online-lidmaatschap van twaalf maanden en een exclusieve Nintendo Switch-stylus in de stijl van Super Mario Maker 2.****

    Ga naar de spelpagina van Super Mario Maker 2 om alle aankoopmogelijkheden te bekijken!

    H2x1_NSO_GameVouchers_nlNL.jpg

    Nieuw: Nintendo Switch-gamevouchers!

    Met deze exclusieve aanbieding kunnen Nintendo Switch Online-leden twee Nintendo Switch-gamevouchers kopen voor € 99,00. Elke voucher kan worden ingewisseld voor een downloadversie van een van de games uit de catalogus van het programma, waaronder Super Mario Maker 2. Op die manier kunnen leden dus twee games voor een lagere prijs kopen!

    Ga naar de Nintendo Switch Online-pagina voor meer informatie over deze speciale aanbieding.

    Op de officiële Super Mario Maker 2-website vind je alle updates over de game. Je kunt ons ook op Facebook, Twitter, YouTube, of Instagram volgen, of lid worden van onze Super Mario-community op Facebook en Twitter om volledig op de hoogte te blijven.

    *Om online te spelen heb je een internetverbinding nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Om online te spelen heb je een betaald online lidmaatschap nodig. Ontdek meer over de betaalde ledenservice.

    **Voor de multiplayerstand heb je mogelijk extra accessoires, games en/of systemen nodig. Deze zijn apart verkrijgbaar.

    ***Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

    ****Stylus beschikbaar zolang de voorraad strekt.