• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • <b>Nintendo op de Youth Friendship Games!</b>


  17-07-2007

  Van 24 t/m 29 juli vinden verdeeld over verschillende steden in Noord-Holland de vierde Youth Friendship Games Holland (YFGH) plaats. Sporters in de leeftijd van 11 t/m 19 jaar van over de hele wereld gaan tijdens dit evenement de strijd met elkaar aan op de onderdelen voetbal, worstelen, honkbal, volleybal, zwemmen, tennis, bowling en basketbal.

  Het epicentrum van al deze sportieve activiteit bevindt zich op het terrein van voetbalvereniging RCH aan de Sportparklaan in Heemstede. Hier bevindt zich de Friendship Village waar alle sporters en bezoekers samen komen om elkaar aan te moedigen of te ontmoeten in een vrolijke, sportieve sfeer.

  In de entertainmenttent op het terrein zal ook Nintendo aanwezig zijn. Bezoekers en deelnemers kunnen onder andere Wii Sports, Mario Strikers Charged Football en Diddy Kong Racing voor de Nintendo DS uitproberen. Door de actieve besturing van de Wii passen deze spellen natuurlijk perfect in de sportieve sfeer van de YFGH. Kom je ook kijken op de Youth Friendship Games?

  Meer informatie over de overige locaties, deelname of het complete programma vind je op www.yfgholland.com .

  We hopen je in Heemstede te kunnen begroeten!