• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nieuwe parel toegevoegd aan Wii-schatkist


    21-08-2007

    21 Augustus 2007 - Puzzelaars hebben iets om naar uit te kijken, want begin december wordt Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure gelanceerd. Dit maffe en bijzonder innovatieve spel daagt spelers uit om op andere manieren te spelen. In zeven kleurrijke werelden, moet je Zack helpen de beste piraat ter wereld te worden! Dit puzzelavontuur wordt ontwikkeld en uitgegeven door Capcom, de distributie wordt verzorgd door Nintendo of Europe.

    Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure laat spelers direct contact maken met hun omgevingen dankzij de innovatieve functies van de Wii-afstandsbediening. Spelers kunnen objecten verplaatsen en openen, voorwerpen transformeren en nieuwe wegen ontgrendelen, dit alles met eenvoudige bewegingen van de Wii-afstandsbediening. Om de briljant opgezette puzzels op te lossen wordt de Wii-afstandsbediening gebruikt voor het omdraaien van sleutels, het opendraaien van deurknoppen en om op een fluit te spelen. In totaal zijn er meer dan 80 verschillende objecten die in het spel gemanipuleerd kunnen worden.

    Het spel voert spelers door diverse omgevingen, variërend van jungle tot ijzige tempels in 7 verschillende levels en 20 sub-levels. Er zijn meer dan 500 voorwerpen om te verzamelen en 35 soorten vijanden om te slim af te zijn, waarmee Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure goed is voor 30 tot 40 uur avontuurlijk speelplezier.

    Capcom heeft ook nog iets moois in petto voor de Nintendo DS, namelijk een nieuw deel in de Ace Attorney-serie. Deze serie is wereldwijd inmiddels goed voor twee miljoen verkochte exemplaren. Voor het eerst heeft Capcom een deel specifiek voor de functies van de Nintendo DS ontwikkeld. In Ace Attorney: Apollo Justice moet de speler opnieuw denken en puzzelen om complexe rechtzaken tot een goed einde te brengen, en dit keer mag hij dit doen als een geheel nieuwe hoofdrolspeler. Het spel wordt ontwikkeld en uitgegeven door Capcom, terwijl Nintendo of Europe de distributie verzorgt.

    Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure voor de Wii wordt in Europa gelanceerd op 7 december 2007. De verwachte verkoopprijs is ongeveer 50.

    Meer informatie over Ace Attorney: Apollo Justice voor de Nintendo DS is binnenkort beschikbaar.