• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: Wii Zapper


    07-12-2007

    Verover een plek aan de frontlinie met de Wii Zapper! Door de Wii-afstandsbediening en Nunchuck op dit nieuwe Wii-accessoire aan te sluiten, verander je voorgoed de manier waarop je gewend bent schietspellen te spelen. Met de Wii Zapper kun je gebruik blijven maken van de unieke eigenschappen van beide Controllers.

    De Wii Zapper wordt samen met Link's Crossbow Training geleverd. In dat spel word je voor de nodige schietoefeningen mee teruggenomen naar het Hyrule van The Legend of Zelda: Twilight Princess! Met je trouwe Wii Zapper zul je nu voor de hoogste score gaan in Ordon Village, zware gevechten leveren op Zora's rivier, te paard op diverse doelwitten jagen en opnieuw de Temple of Time proberen door te komen. Bekijk de spelpagina voor diverse schermafbeeldingen en een video!

    Het gebruiksvriendelijke ontwerp van de Wii Zapper zorgt ervoor dat hij lekker in de hand ligt. Behalve voor Link's Crossbow Training, is de Wii Zapper ook perfect geschikt voor Resident Evil: The Umbrella Chronicles (wordt apart verkocht). Daarnaast worden er momenteel allerlei nieuwe spellen ontworpen met dit accessoire in het achterhoofd, dus houd de site goed in de gaten voor meer informatie. Haal de Wii Zapper nu in huis en leer op een geheel nieuwe manier schieten!

    De Wii Zapper met Link's Crossbow Training is nu verkrijgbaar voor de verwachte verkoopprijs van ongeveer € 30.