• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Verslind de concurrentie met Kirby


    13-06-2007

    Kirby is tot veel meer in staat dan het opslokken van arme, onschuldige, weerloze vijanden en het overnemen van hun Copy Abilities. In subgames helpt hij je namelijk graag met het verpletteren van je arme, onschuldige, weerloze vrienden!

    In Kirby Mouse Attack voor de Nintendo DS, kun je het in drie verschillende touchscreengames tegen je vrienden opnemen. Sla je slag terwijl zij naar adem staan te happen! Elke subgame kan door maximaal vier spelers draadloos gespeeld worden en daar is maar één Game Card voor nodig.

    De drie subgames duren alle drie minder dan een minuut. In Speedy Teatime zit je met zijn allen rond een schaal met een deksel erop. Als de deksel wordt opgetild dien je zo snel mogelijk met je stylus op de lekkernijen te tikken. Als je de eerste bent, is hij voor jou. Degene die als eerste acht lekkernijen weet op te slokken, heeft gewonnen. Let wel op! Sommige taartjes bevatten bommen en als je die opeet, kun je de volgende ronde niet mee-eten.

    Ook in Treasure Shot moet je uitkijken voor bommen. Uit drie verschillende schatkisten zullen goodies en bommen tevoorschijn komen. Met je stylus trek je een lijn in de juiste richting en als het goed is, raak je je doelwit met een bal. Als je echter een bom raakt, zul je bevriezen.

    In Smash Ride zul je geen bommen tegenkomen, maar actie is er genoeg. In een cirkelvormige arena dienen spelers hun sterwagens tegen de sterwagens van de andere spelers aan te rijden en ze zo uit de arena te beuken. Degene die de meeste spelers uit de arena weet te beuken is de winnaar!

    Zijn er zo gauw geen vrienden in de buurt om te verslaan? Geen probleem! Kirby Mouse Attack laat je het in alle drie de subgames ook opnemen tegen door de computer bestuurde tegenstanders.

    Kirby Mouse Attack is vanaf 22 juni verkrijgbaar, exclusief voor Nintendo DS.