• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de Virtual Console


    12-12-2008

    Dankzij Wii's Virtual Console kun je de beste spellen uit de hoogtijdagen van de N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) downloaden.

    Er worden regelmatig nieuwe spellen toegevoegd aan het Wii-winkelkanaal. Deze week zijn Boogerman & Last Ninja 3 & Impossible Mission II aan de beurt.

    De volgende spelklassiekers voor de Virtual Console zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    Boogerman (SEGA MEGA DRIVE)
    Brutale en hilarische platformactie is in overvloed aanwezig in dit spel waarin deze ‘snotneus’ zijn lichamelijke superkrachten gebruikt om de kwaadaardige Booger Meister en zijn snode handlangers te verslaan op ongure locaties als Mucous Mountain!

    Last Ninja 3 – Commodore 64
    Het derde deel uit deze geprezen actie- en avonturenserie brengt de ninja naar de tempels van Tibet om het in een laatste gevecht op te nemen tegen de kwaadaardige Kunitoki. De succesvolle combinatie van gevechten en puzzels wordt deze keer versterkt met een nieuw Bushido-ervaringssysteem.

    Impossible Mission II – Commodore 64
    Dr. Atombender is terug. Dit keer met een futuristisch fort dat tot de nok toe gevuld is met dodelijke vallen. Dring binnen in zijn vesting, ontwijk de bewakingsrobots en ga op zoek naar de geheime code die de wereld zal redden! 

    In de Virtual Console vind je klassiekers als The Legend of Zelda, Super Mario 64 en Sonic the Hedgehog. Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Wii-gebruikers met een snelle internetverbinding kunnen Virtual Console-spellen kopen met behulp van Wii Points. Deze Wii Points kun je aanschaffen in het Wii-winkelkanaal of bij winkels die Nintendo-producten verkopen. Klik hier om meer te lezen over Wii Points.

    Voor sommige Virtual Console-spellen heb je een speciaal hiervoor ontwikkelde traditionele controller of een Nintendo GameCube-controller nodig. Klik hier om te lezen hoe je erachter kunt komen welke controllers je bij welk spel kunt gebruiken.