• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Betreed een nieuwe dimensie met You, Me and the Cubes voor WiiWare


    25-09-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    You, Me, and the Cubes

    Maak kennis met een nieuw en uniek soort puzzelactiespel. Kun jij kleine wezentjes genaamd Fallo's op enorme kubussen plaatsen terwijl je deze in evenwicht houdt? Gebruik vaardigheid en strategie, houd je hoofd koel, en werk nauw samen om te winnen in de stand voor twee spelers. Goed richten, en gooien maar!


    Tales of Monkey Island Chapter 2: The Siege of Spinner CayBeleef de compleet nieuwe avonturen van Guybrush Threepwood, de "gevreesde" piraat! In dit tweede hoofdstuk in de vijfdelige serie wordt Guybrush herenigd met zijn geliefde bruid. Hij wordt echter belaagd door pokken-gerelateerde problemen, evenals door een hardnekkige piratenjager!

    Sexy Poker
    Bereid je voor op een intens potje poker! Speel Texas Hold'em of Black Jack tegen zes modellen in mangastijl. Laat je niet verblinden door de charmes van de dames: ze zetten zelfs sommige kledingstukken in om in het spel te blijven!

    FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ - Nieuwe aanvullende content
    Met FINAL FANTASY® CRYSTAL CHRONICLES®: My Life as a Darklord™ stap je in de modieuze laarsjes van de dochter van de Darklord: een pittig klein ding wiens favoriete hobby het veroveren van de wereld is. Indringers en avonturiers houd ze buiten de deur van haar toren door op strategische plekjes vallen en monsters te plaatsen. Een realtime-strategiespel met een diabolisch tintje!

    Vanaf vandaag zijn er twee gloednieuwe pakketten met aanvullende content verkrijgbaar om te downloaden, waaronder Palom, de krachtigste magische strijder. Deze vervulde oorspronkelijk een hoofdrol in FINAL FANTASY® IV: THE AFTER YEARS™.

    • Palom
      Beschikbaar: 25/09/2009
      200 Wii Points / Benodigde blokken: 3
      Een moedige bondgenoot uit FINAL FANTASY IV: The After Years verschijnt ten tonele. Hij is de beste op het gebied van magie en al is hij niet snel, zijn Slow (langzame) aanval is zelfs de beste avonturier te veel. Hij is dan misschien wel een ondeugd, maar als je hem ontwikkelt, is de overwinning gegarandeerd. Als je hem koopt, kun je er zoveel van hem op de etages inzetten als je NP toelaat.
    • Living Room Set (Woonkamerset)
      Beschikbaar: 25/09/2009
      400 Wii Points / Benodigde blokken: 2
      Deze vier Artifacten geven je het voordeel in elk gevecht: Purgatory Press (halveert de HP van een avonturier), Abyss Crane (teleporteert avonturiers naar de begane grond), Hypno-Box (brengt avonturiers tot stilstand) en Bravery Stove (verhoogt de aanvalskracht van je monsters). Plaats deze Artifacten op strategische plekken en het veroveren van de wereld wordt een fluitje van een cent.

    Virtual Console
    Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

    R-TYPE – SEGA MASTER SYSTEM
    De populaire SEGA MASTER SYSTEM-versie van het klassieke zijwaartsscrollende schietspel is nu beschikbaar voor de Virtual Console! Beleef acht uitdagende levels plus een exclusief geheim level dat niet in andere versies te vinden is!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    Yummy Yummy Cooking Jam
    Stil de honger van een unieke en gevarieerde verzameling aan eetgasten: van vikingen tot ninja's en aliens. Serveer heerlijke maaltijden in dit snelkookspel en verdien een dikke fooi!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.