• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Ever wanted to get inside Bowser's character? Now's your chance!


    28-08-2009

    27 augustus 2009 - Mario en Luigi zijn terug in een role playing avontuur met een wel zeer bijzondere spelwereld. In hun nieuwste avontuur reizen de twee broers namelijk door het lichaam van hun aartsvijand Bowser! Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story is vanaf 9 oktober 2009 verkrijgbaar voor de Nintendo DS en Nintendo DSi.

    Aan het begin van het spel worden Mario en Luigi in verkleinde vorm door Bowser opgeslokt, waarna een avontuurlijke reis door zijn verschillende lichaamsdelen begint! Deze reis wordt op het onderste scherm getoond, terwijl het ook mogelijk is om over te schakelen naar het bovenste scherm en daarop Bowser te besturen. Zo kan de speler wanneer hij maar wil wisselen tussen de Mario-broers en Bowser, wat zorgt voor tal van unieke spelmogelijkheden.

    De valse Fawful wil Mushroom Kingdom veroveren en weet Bowser met een list zover te krijgen dat hij iedereen uit het kasteel van Princess Peach opslokt! Mario en Luigi zullen met hun voormalige aartsvijand Bowser moeten samenwerken om Fawful te stoppen en Mushroom Kingdom te redden… maar is Bowser te vertrouwen?

    Dit spel is het vervolg op Mario & Luigi: Partners in Time dat in 2006 voor de Nintendo DS verscheen. Naast de bizarre verhaallijn biedt Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story tal van fantastische vernieuwingen voor de fans, zoals de mogelijkheid om met Bowser te spelen en het uitvoeren van spectaculaire gevechten waardoor de Nintendo DS een kwart slag moet worden gedraaid. Het touchscreen wordt nu ook meer bij de actie betrokken, bijvoorbeeld in de minigames of voor de speciale aanvallen die Bowser, Mario en Luigi kunnen uitvoeren.

    Als Bowser ga je op avontuur in landen met verschillende thema’s, die worden getoond vanuit een ‘schuin van boven’-perspectief. Als Mario en Luigi verken je het lichaam van Bowser in een traditioneel, zijwaarts scrollend 2D-perspectief, net als in de klassieke Mario-spellen. Je kunt wanneer je maar wilt een plattegrond laten verschijnen die een overzicht biedt van de regio’s die je al bezocht hebt of nog moet betreden. Onderweg zul je puzzels moeten oplossen, maffe personages ontmoeten, speciale voorwerpen vinden, muntjes verzamelen en uitgeven in verschillende winkeltjes, en natuurlijk de mafste vijanden overwinnen!

    De gevechten die je met Mario en Luigi levert verlopen beurt-voor-beurt, waarbij het de kunst is om uit een groeiend aantal gevechtscommando’s steeds de beste te kiezen en deze met de juiste timing te gebruiken. Dit is echter slechts de helft van het spel. De andere helft speel je met Bowser en deze bruut gebruikt enkel directe actie om zijn vijanden in elkaar te beuken of de obstakels op zijn weg met zijn vlammende adem te verschroeien.

    Met het nieuwe verhaal en de vele bijzondere gameplay-elementen zal Mario & Luigi: Bowser’s Inside Story ongetwijfeld veel spelers verrassen. Vanaf 9 oktober kun je op avontuur gaan in het lichaam van Bowser, want vanaf die dag is dit avontuur verkrijgbaar voor de Nintendo DS en Nintendo DSi.