Exclusieve Pokémon-actie, het wereldberoemde UNO, en nog veel meer te downloaden deze week


19-11-2009

Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. De volgende titels zijn vanaf morgen beschikbaar in het Wii-winkelkanaal en de Nintendo DSi Shop:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

Pokémon Rumble
Bestuur Toy Pokémon en vecht tegen zwermen vijandelijke Pokémon! Voeg Toy Pokémon die je hebt verslagen toe aan je verzameling. Gebruik hun vaardigheden om nog meer en nog sterkere vijanden te verslaan, evenals reusachtige eindbazen. Bovendien kun je samen met maximaal drie vrienden spelen!

Shootanto: Evolutionary Mayhem
Vecht je een weg door alle stadia van de evolutie in dit unieke derdepersoonsschietspel waarin je richt en schiet met de Wii-afstandsbediening (of de optionele Wii Zapper gebruikt). Begin als een aapachtige gewapend met stenen en ontwikkel je tot een middeleeuwse ridder voorzien van katapults!

Gratis demo's

World of Goo
Dit spel staat alom bekend als een van de beste titels voor WiiWare. Het is dus geen wonder dat deze originele titel een plek heeft veroverd in de top 10 aller tijden op de WiiWare Charts. World of Goo is een vertederend puzzelspel dat je hersens op de proef stelt en je hart verovert.

Pokémon Rumble
In deze tweede WiiWare-titel in de blijvend populaire Pokémon-serie kunnen tot wel vier spelers een groeiende verzameling opwindbare Toy Pokémon besturen en ze strijd laten voeren! In speciale arena's vind je honderden Pokémon waarmee je vriendschap kunt sluiten en waaraan je nieuwe acties kunt leren ter voorbereiding op de Battle Royale!

Nintendo DSiWare
Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

A Little Bit of… All-Time Classics: Strategy Games
Het derde en laatste deel in de A Little Bit of… All-Time Classics-serie bevat vijf klassiekers die beroemd zijn geworden vanwege het strategisch inzicht dat ervoor vereist is: Backgammon, Field Tactics, Turncoat, Connect Five and Grid Attack. Tot vier spelers kunnen draadloos tegen elkaar strijden, inclusief spelers die geen kopie van het spel bezitten.

ARMY DEFENDER
In ARMY DEFENDER dien je je basis te verdedigen tegen hordes binnenvallende vijanden. Dit kunnen soldaten zijn, maar ook tanks, vliegtuigen en meer. Gebruik alle beschikbare wapens om het zo lang mogelijk uit te houden. En als er niks anders meer op zit, is er altijd nog de atoombom!

myNotebook: Blue
Dankzij myNotebook verandert jouw Nintendo DSi in een notitieblok! Gebruik je Nintendo DSi om je ideeën op te schrijven, een boodschappenlijst te maken of gewoon een beetje te tekenen. Je kunt een tekening maken op de kaft van je notitieblok , het papiertype wijzigen, en zelfs het type inkt dat je gebruikt. Houd de Nintendo DSi Shop in de gaten voor nieuwe myNotebook kleuren!

UNO
Het wereldberoemde kaartspel komt naar de Nintendo DSi! Speel locaal draadloos tegen vrienden, of strijd online tegen tegenstanders van over de hele wereld. Je kunt de camera van de Nintendo DSi zelfs gebruiken om een foto van jezelf te maken, die je vervolgens in het spel kunt gebruiken! UNO is ook voor WiiWare beschikbaar.

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.