• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Je hebt nog steeds tijd om een gratis NES-spel te downloaden als je voor het Internetkanaal hebt betaald


    16-12-2009

    Eerder dit jaar werd het Internetkanaal voor Wii uitgerust met nieuwe functionaliteiten en konden alle Wii-eigenaren het gratis downloaden. Voor deze update plaatsvond, kon het Internetkanaal in het Wii-winkelkanaal gekocht worden voor 500 Wii Points.

    Als je eerder Wii Points hebt gebruikt om het Internetkanaal te downloaden, willen we je eraan herinneren dat je recht hebt op een gratis download van een NES-spel via de Virtual Console. Dit aanbod is geldig tot het einde van december, dus je hebt nog steeds tijd om een klassiek NES-spel te kiezen uit de brede selectie op de Virtual Console.

    Om je gratis NES-spel op te eisen, hoef je alleen maar een bezoekje te brengen aan het Wii-winkelkanaal en voor de optie van een gratis NES-spel downloaden te kiezen. (Let op: deze optie verschijnt alleen als je eerder het Internetkanaal hebt aangeschaft met Wii Points.)

    Iwata Asks

    Klik hier om een volledige lijst van de beschikbare Virtual Console-spellen te zien en gebruik dan de systeemfilter in 'Spellen zoeken' om alle downloadbare NES-spellen te zien.