• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Kies het luchtruim met een klassieke vliegsimulator en maak je daarna meester van de Mariomania met de downloadbare titels van deze week!


    21-08-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    ARKANOID Plus!

    ARKANOID Plus! is een nieuwe versie van de originele arcadehit. Spelers moeten gekleurde blokken vernietigen door met een ruimteschip (de VAUS) een energiebal over het scherm te bewegen. De game bestaat uit tal van nieuwe modi en instellingen die de gameplaybeleving op revolutionaire wijze veranderen:

    BIT.TRIP CORE

    BIT.TRIP CORE is een spannend actie/ritme spel dat je het beste kunt spelen door je te laten leiden door de muziek en op te gaan in wat er op het scherm gebeurt. Je zult merken dat er veel inspiratie van spellen uit de jaren 80 in zit, maar dan in een hedendaags jasje. De gameplay is totaal nieuw voor de serie en is niet langer gebaseerd op de één-assige besturing van BIT.TRIP BEAT maar je kunt nu met twee assen werken.

    Virtual Console

    Pilotwings™

    Welkom bij de Pilotwings Flight Club, waar je carrière pas écht van de grond komt! Deze klassieker van de Super Nintendo, geproduceerd door niemand minder dan Shigeru Miyamoto, liet spelers steil achterover slaan door een nieuwe, vrolijke draai te geven aan vliegsimulators.

    Nintendo DSiWare
    De volgende titel is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    Mario vs. Donkey Kong™: Minis March Again!
    De heropening van Mario’s pretpark, Super Mini Mario World, verliep zo goed... tot Donkey Kong binnenviel en opnieuw de hulpeloze Pauline ontvoerde! Dus is het aan jou en de Mini Mario's – kleine, opwindbare Mario-figuurtjes – om Pauline uit de handen van die gekke aap te redden.

    Pop+ Solo
    Schiet je een weg door zestien golfen aan bubbels in de Adventure-, Normal- of Advanced spelstanden. Vecht tegen de tijd in een sessie van 1, 2 of 5 minuten en ga aan de slag met de nieuwe Bonus Round-stand,  waarin iedere bonusronde in 3, 5 of 10 rondes van toenemende moeilijkheidsgraad gespeeld kan worden! Of doe het rustig aan in de relaxede Chill-stand, zonder tijdsdruk of scorevereisten.


    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.