• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Maak van je huisje een paleis in Animal Crossing: Let’s Go to the City


  03-03-2009

  Ooit overwogen interieurontwerper te worden? Animal Crossing: Let’s Go to the City voor de Wii geeft je alvast alle ruimte om je talent te beproeven. Decoreer je woonruimte net zo kleurrijk als je eigen persoonlijkheid!

  Het is niet goedkoop, maar het verzamelen van meubels om een setje compleet te krijgen is zeker de moeite waard. Want met zo’n complete set verander je een doorsneewoning al snel in een droomhuis. Natuurlijk kies je daarbij zelf of je huis eruit moet zien als een rustgevende ranch of een rommelige bouwplaats.

  Animal Crossing: Let’s Go to the City biedt alle meubelseries die verschenen in Animal Crossing: Wild World voor de Nintendo DS, plus enkele nieuwe die je zeker tot de verbeelding zullen spreken.

  Je kunt leven als een koning of koningin dankzij de Princess-serie, of je cash spenderen aan de chique Gorgeous-serie. Als je niet zoveel waarde hecht aan dat soort schone schijn, kun je je huis ook in de stijl van je favoriete confectie laten bekleden. Zoetekauwen kunnen de Sweet-serie kiezen om telkens weer watertandend de deur uit te lopen!

  Met nog meer nieuwe meubelseries en natuurlijk een heleboel opzichzelfstaande meubels, biedt Animal Crossing: Let’s Go to the City je alle ruimte om je huis in te richten op de meest wonderlijke manieren.

  Bekijk onderstaand filmpje om te zien hoe een huis is ingericht met de Princess-serie.