Nieuwe downloads: Breek blokken in Wakagumi, red een sterrenstelsel en meer!


15-10-2009

De volgende titels zijn vanaf vrijdag beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

Heron: Steam Machine
Blaas wat stoom af met dit knotsgekke puzzelspel! Houd de machine in de fabriek operationeel door buizen te verbinden om de voortdurend toenemende druk te verminderen. Speel alleen of samen met maximaal drie vrienden in de coöperatieve stand.

Little Tournament Over Yonder
In dit uitzonderlijke real-time strategiespel kruip je in de huid van een jonge prins of prinses en ga je kleurrijke gevechten aan op cartoonachtige slagvelden. Behaal de overwinning in een toernooi voor één speler of neem het op tegen een vriend in de versusmodus.

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Super Star Wars: Return of the Jedi – Super Nintendo
Het laatste deel in de Super Star Wars-trilogie maakt zijn opwachting op de Virtual Console! Kies uit vijf verschillende personages, elk met unieke acties en wapens, en vecht je een weg van de dorre woestijnen van Tatooine tot de bossen van Endor. Het is tijd om het keizerrijk voorgoed uit te schakelen!

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn vanaf vrijdag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

Viking Invasion
Bescherm je dorpje tegen plunderende Vikingen in dit humoristische strategiespel. Bouw verstevigingen om woeste horden op afstand te houden, maar kijk uit - hoe meer je jezelf verdedigt, hoe meer Vikingen zich aansluiten bij de aanvallers.

Wakugumi: Monochrome Puzzle
Van de makers van puzzelklassiekers Actionloop en Polarium komt een nieuwe hersenkraker die draait om witte en zwarte blokken. Speel blokken van het scherm door ze te omsingelen met blokken van de andere kleur. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan!

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.


Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.