• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu in de winkel: Nintendo presents: Style Boutique


    23-10-2009

    Als je de ontwikkelingen in de modewereld op de voet volgt en altijd al droomde van je eigen kledingwinkel, is Nintendo presents: Style Boutique voor Nintendo DS en Nintendo DSi voor jou op maat gesneden. Vanaf vandaag verkrijgbaar!

    Nintendo presents: Style Boutique laat je als stylist een eigen kledingwinkel beheren. Stel je eigen collecties samen door te kiezen uit meer dan 10.000 items, neem deel aan modeshows en wissel artikelen uit met andere stylistes. Je begint als assistente in een kledingwinkel, waar je mensen adviseert over hun outfits. Elke klant heeft zijn eigen stijl en persoonlijkheid, dus moet je goed nadenken over je adviezen om je klanten tevreden te stellen.

    Al snel kun je je eigen winkel openen. Je bepaalt zelf hoe deze winkel wordt ingericht, voorziet de etalagepoppen van je nieuwste producten, kiest de achtergrondmuziek, verstuurt reclamemateriaal en stelt vast wanneer de uitverkoop begint. Je kunt ook nieuwe items downloaden, waaronder kledingstukken en accessoires van echte merken. De eerste collectie is inmiddels beschikbaar, en is ontworpen door de wereldberoemde designer Charlotte Ronson. Voor kennismaking met deze collectie en vele andere details van het spel, kun je hier klikken voor een bezoekje aan de officiële website van Nintendo presents: Style Boutique.

    Als je je gevoel voor mode eerst wilt testen voordat je aan het volledige spel begint, kun je nu een speelbare demo van Nintendo presents: Style Boutique downloaden via het Nintendo-kanaal van je Wii-systeem. Volg hiervoor simpelweg de volgende stappen:

    Zo download je demo's van het Nintendo-kanaal:

    1. Zorg dat je Wii een verbinding heeft met het internet en ga naar het Nintendo-kanaal. Als je het Nintendo-kanaal nog niet hebt, dan kun je dat gratis downloaden in het Wii-winkelkanaal.

    2. Kies voor 'Titels zoeken' en vervolgens voor 'DS-downloadservice'.

    3. In de lijst met beschikbare demo's kun je de Nintendo presents: Style Boutique-demo kiezen.

    4. Zet nu je Nintendo DS aan en selecteer de optie 'DS Download Play' in het menu.

    5, Als je Nintendo DS een verbinding heeft gemaakt met het Wii-systeem, moet je het downloaden van de software accepteren en kun je beginnen met het spel!

    Als je je gevoel voor stijl en kleur niet alleen in het spel, maar ook met je spelsysteem tot uitdrukking wilt brengen, ben je vast blij dat de Nintendo DSi nu in drie nieuwe kleuren verkrijgbaar is! Vanaf kun je in Europa kiezen voor metallic blauw, lichtblauw en rood om je Nintendo DSi-ervaring nog meer kleur te geven!

    Nintendo presents: Style Boutique ligt nu in de winkel en is alleen verkrijgbaar voor Nintendo DS.