• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Nu verkrijgbaar: Wii Fit Plus


    30-10-2009

    Wii Fit Plus luidt een nieuwe fase in van het Wii Fit-fenomeen! De software is vanaf vandaag in heel Europa verkrijgbaar en verandert de manier waarop je traint met het Wii Balance Board. Wii Fit Plus is voorzien van talloze nieuwe en leuke mogelijkheden voor een training op maat.

    Houd bij hoeveel calorieën je hebt verbrandt, stel een persoonlijk trainingsprogramma op of geniet gewoon voor je plezier van de nieuwe oefeningen en spellen in Wii Fit Plus. Op allerlei inventieve manieren zorgt Wii Fit Plus ervoor dat werken aan een gezondere levensstijl leuker is dan ooit tevoren!

    Als je in het bezit bent van Wii Fit, worden al je gegevens automatisch overgezet naar Wii Fit Plus. Zo kun je gewoon doorgaan met je training, terwijl je de beschikking krijgt over alle nieuwe mogelijkheden van de nieuwe titel.

    Klik hier om de officiële Wii Fit Plus-website te bezoeken. Je leert op de site wat jij, je familie en je vrienden allemaal met Wii Fit Plus kunnen doen. Gewoon vanuit je eigen woonkamer.

    Wii Fit Plus ligt nu in de winkel, alleen voor Wii.

    Als je al beschikt over een Wii Balance Board, heb je alleen de disk van Wii Fit Plus nodig. Wii Fit Plus is ook verkrijgbaar als set, met het Wii Balance Board.