Train je hersenen in een van de vijf downloadbare spellen voor Wii en Nintendo DSi!


23-10-2009

De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

WiiWare
Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

PictureBook Games: A Pop-Up Adventure
Dit unieke bordspel speelt zich af in een tot leven gewekt pop-upboek, compleet met personages van papier. Speel samen met familie en vrienden en neem het op tegen computergestuurde tegenstanders. Gebruik kaarten in plaats van dobbelstenen om je over het speelveld te verplaatsen, maar pas op voor het magische boek, dat het spel op zijn kop kan zetten!

Protöthea
Bestuur een krachtig gevechtsruimteschip in dit scrollende schietspel in bovenaanzicht. Ervaar klassieke gameplay met moderne graphics en besturing via de Wii-afstandsbediening, terwijl je je een weg schiet door tien uitdagende missies in vier werelden.

Virtual Console
Beleef klassieke spellen uit vroeger tijden op je Wii!

Shinobi – Virtual Console Arcade
SEGA brengt opnieuw een speelhalklassieker uit voor de Virtual Console! Speel als de ninja Joe Musashi en red de kinderen die door de kwaadaardige Zeed-bende zijn ontvoerd. Gebruik je katana, je onuitputtelijke voorraad shuriken en je dodelijke vechtkunsten om je vijanden uit te schakelen en de kinderen te bevrijden!

Nintendo DSiWare
De volgende titels zijn nu beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

Even tijd voor... Dr. Kawashima's Brain Training: Woorden en beelden
De succesvolle Brain Trainig-serie keert terug met oefeningen die gebaseerd zijn op woorden, afbeeldingen en muziek. Daarnaast kun je in de nieuwe Thema’s-Stand je acteer- en tekenkunsten oefenen met behulp van de Nintendo DSi-camera, het touchscreen en de microfoon!

Combat of Giants: Dragons - Bronze Edition
Neem de controle over een mythische draak, bepaal hoe hij eruit ziet en verken uitgestrekte omgevingen! Ontdek een fortuin aan edelstenen en strijd tegen losgeslagen draken! Speel daarnaast tegen vrienden in draadloze toernooien, en bepaal wie de enige echte drakenkoning is!

Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.


Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)

Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.


Over Nintendo Points
Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.