• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Voorkom een buitenaards invasie of ontvang een interactief woordenboek met de downloadbare titels van deze week


    04-09-2009

    De volgende titels zijn nu beschikbaar in het Wii-winkelkanaal:

    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    Contra Rebirth
    De klassieke Contra-serie keert terug voor WiiWare, boordevol explosieve speelhalactie in retrostijl! Werk samen met een andere speler om de aarde te beschermen tegen een buitenaardse invasie door de kwaadaardige Chief Salamander en zijn Neo-Salamander Force!

    Nintendo DSiWare
    De volgende titel is vanaf vandaag beschikbaar in de Nintendo DSi Shop:

    Dictionary 6 in 1 with Camera Function
    Dictionary 6 in 1 with Camera Function is niet zomaar een woordenboek; het verandert je Nintendo DSi in een uniek hulpmiddel voor talen. Voer een woord in via het touchscreen of maak er een foto van, voor een onmiddellijke vertaling in zes talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Japans!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de  Nintendo DSi.