• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Beleef een kleurrijk najaar vol feestgedruis en apenstreken


    05-10-2010

    30 september 2010 - Nintendo geeft de herfst- en wintermaanden kleur met de terugkeer van oude bekenden en een fraaie selectie nieuwe spellen om de donkere dagen mee door te komen.

    Verzamel vrienden en familie in je huiskamer om samen te genieten van het sprankelende spelplezier waarmee Wii Party je huiskamer op stelten zet. Dit nieuwe spel van de makers van Wii Sports Resort, Wii Play en Wii Fit Plus, wordt in Europa inclusief een witte Wii-afstandsbediening gelanceerd op 8 oktober 2010. Spelers kunnen met hun eigen Mii-personages aan de slag in meer dan 80 minigames, verdeeld over 13 verschillende spelvarianten die veel verder gaan dan de gebruikelijke partygame-ervaring. In het speltype House Party wordt de actie in de huiskamer net zo belangrijk als wat er op het scherm gebeurt. Deze spelvariant verplaatst een belangrijk deel van de gameplay naar je huiskamer. Het spel Hide ‘n’ Hunt laat je kasten opentrekken en onder de bank duiken om de verstopte Wii- afstandsbediening(en) te zoeken voordat de tijd is verstreken. In het spel Time- Bomb moet je zonder teveel te trillen een tikkende Wii-afstandsbediening doorgeven aan je vrienden. Wees voorzichtig, want na één verkeerde beweging is je kans om te winnen met een knal verkeken! Deze definitieve partygame verschijnt exclusief voor Wii en biedt volop speelplezier voor iedereen.

    Bereid je voor op nieuwe apenstreken, want twee van de beroemdste en harigste videogamehelden ter wereld beleven in december een knallende comeback in Donkey Kong™ Country Returns. Dit geheel nieuwe, zijwaarts scrollende avontuur zit volgepakt met nieuwe levels, nieuwe mogelijkheden, wildernissen en heerlijk nostalgische gevoelens, dus dit wil je niet missen! Voor het eerst kunnen Donkey Kong en Diddy Kong hun vijanden ook zij-aan-zij bestrijden, dankzij de nieuwe coöperatieve stand voor twee spelers. Donkey Kong Country™ Returns is vanaf 3 december 2010 verkrijgbaar voor Wii.

    Spelers kunnen nog meer actie beleven in FlingSmash. Deze baanbrekende nieuwe game voor Wii wordt gelanceerd op 19 november 2010 en combineert de uitdagende slagen van tennis met de hectische actie van een flipperkast. Zwiep de balvormige held Zip door de lucht en laat hem onder de juiste hoeken stuiteren om door barrières en vijanden te beuken. In de loop van het spel kan Zip veranderen in verschillende soorten ballen met unieke eigenschappen veranderen zodat de speler constant blijft uitgedaagd in dit zijwaarts scrollende actiespel!

    De Nintendo DSi XL zal het najaar verder opfleuren met drie heldere nieuwe kleuren: geel, groen en blauw. Deze vrolijkstemmende versies van de Nintendo DSi XL zijn verkrijgbaar vanaf 8 oktober 2010, en daarmee zijn ze precies op tijd voor de grote games die deze herfst voor de Nintendo DS-systemen verschijnen. Beleef bijvoorbeeld een nieuw, meeslepend avontuur met professor Layton en zijn leerling Luke in Professor Layton en de Verloren Toekomst, een titel die in Europa op 22 oktober 2010 voor de Nintendo DS-systemen wordt gelanceerd. Zowel de vele fans van de Professor Layton-spellen als nieuwkomers kunnen bijna eindeloos genieten van meer dan 165 nieuwe breinbrekers, raadsels en logische puzzels.

    Pokémon-spelers kunnen binnenkort hun krachten bundelen met legendarische Pokémon in het derde deel van de actierijke Pokémon Ranger-serie. Pokémon Ranger: Guardian Signs arriveert in Europa op 5 november 2010 voor de Nintendo DS-systemen. Als Pokémon Ranger moet je mensen en wilde Pokémon beschermen tegen de boosaardige Pokémon Pinchers. Om het land van de duisternis te redden krijg je niet alleen hulp van je partner Ukulele Pichu, je kunt je krachten ook bundelen met die van legendarische Pokémon om de snode plannen van de Pokémon Pinchers te dwarsbomen!

    Als er één spel geschikt is om je de hartverwarmende avonturen en verhitte, turn-based gevechten te laten beleven, dan is het wel Golden Sun™: Dark Dawn. De langverwachte Role Playing Game verschijnt op 10 december 2010 voor de Nintendo DS-systemen. In dit nieuwe avontuur neem je de leiding over een nieuwe generatie helden. Overwin de hindernissen op je weg met Psynergy, een elementaire magie met krachtige effecten op de mensen en objecten in je omgeving. Of ga op jacht naar Djinn, mysterieuze wezens waarmee je tijdens gevechten krachtige geesten kunt oproepen. Deze wezens zijn van groot belang om te vorderen in je quest. Hef het zwaard tegen machtige monsters en probeer het mysterie van de maalstromen te ontrafelen, om uiteindelijk de wereld van het kwaad te bevrijden!

    Klik hier voor de volledige line-up van spellen en toepassingen voor zowel Nintendo DS als Wii.