• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De demo van Sonic Colours voor Nintendo DS is nu beschikbaar!


    03-11-2010

    Bereid je voor op klassiek, supersnel spelplezier bij het redden van een buitenaards ras uit de klauwen van de slechte Dr. Eggman. In Sonic Colours spoedt de geliefde blauwe egel zich door pretpark-achtige levels en gebruikt hij "Colour Power" om hindernissen te overwinnen en in recordtijd over de eindstreep te racen! Waarom probeer je deze actieplatformer zelf niet uit met onze downloadbare demo?

    Download de demo door de eenvoudige aanwijzingen hieronder te volgen en klik hier om meer te ontdekken op de officiële spelpagina.

    Sonic Colours ligt vanaf 12 november in de winkel, voor Nintendo DS en Wii. De downloadbare demo is alleen beschikbaar voor Nintendo DS.

    Zo download je demo's van het Nintendo-kanaal:

    1. Zorg dat je Wii is aangesloten op het internet en ga naar het Nintendo-kanaal. Als je nog geen Nintendo-kanaal hebt, dan kun je dit gratis downloaden in het Wii-winkelkanaal.
    2. Klik op het “DS-downloadservice”-icoontje op het eerste scherm van het Nintendo-kanaal.
    3. Je zult een lijst zien van demo's die op dit moment beschikbaar zijn. Hier kun je de demo van 'Sonic Colours' kiezen.
    4. Zet nu je Nintendo DS aan en kies voor “DS Download Play”, in het menu.
    5. Zodra je Nintendo DS is verbonden met je Wii-systeem, dien je de download te accepteren en kun je na het downloaden meteen spelen!