• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • De officiële site voor Professor layton en de Verloren Toekomst is nu geopend!


    12-10-2010

    Londen is in gevaar en alleen Professor Layton en zijn assistent Luke bezitten de vaardigheden, slimmigheden en hoffelijkheden om de zaak tot een goed einde te brengen! Reis mee met het duo naar de toekomst voor een met actie gevuld mysterie dat de lang verborgen geheimen van Professor Laytons verleden herbergt.

    Ontdek nu alles over het verhaal, de personages, de puzzels en nog veel meer op onze speciale site voor Professor Layton en de Verloren Toekomst! Probeer een aantal puzzels uit het spel zelf en kijk of je de hintmuntjes die we op de site verborgen hebben kunt vinden, om een aantal geweldige downloadbare extra's vrij te spelen!

    Maar er is nog meer goed nieuws voor Layton-fans. Om de lancering van dit nieuwste avontuur te vieren, bieden we Club Nintendo-leden die alle drie de spellen in de serie registreren een exclusieve Professor Layton-box aan. Zorg dat je er snel bij bent, want het aantal boxen is beperkt! Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen, nadat je klikt op een speciale banner die alleen verschijnt als je alle drie de spellen hebt geregistreerd. Mocht je nog niet lid zijn van Club Nintendo, geen zorgen. Je kunt gewoon naar de registratiepagina hier gaan en je aanmelden.

    NIL_Professor_Layton_and_the_Lost_Future_nlNL.jpg
    Let op: de promotie geldt tot 31-12-2011 en is alleen van toepassing op leden van Club Nintendo en zolang de voorraad strekt. Software niet inbegrepen.

    Professor Layton en de Verloren Toekomst ligt vanaf 22 oktober in de winkel, alleen voor Nintendo DS.

    Iwata Asks