• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Het Hanabi Festival maakt een knallende comeback!


    10-03-2010

    10 maart 2010 - Het Hanabi Festival, Nintendo's feestje op de Virtual Console, keert terug op 12 maart met een schitterende line-up van nooit eerder in Europa verschenen klassiekers.

    Het Hanabi Festival is niet voor niets genoemd naar de Japanse vuurwerkshows - ook dit jaar zet het festival je Wii weer in vuur en vlam met een spetterend aanbod aan games.

    Het Hanabi Festival brengt deze maand ets waar menig gamer altijd al zijn tanden in had willen zetten... het epische action-adventure CASTLEVANIA RONDO OF BLOOD (TurboGrafx).

    CASTLEVANIA RONDO OF BLOOD was tot op heden alleen in Japan verkrijgbaar voor de TurboGrafx (PC Engine). Mede door de prachtige beelden zal elke fan smullen van dit tiende deel in de beroemde Castlevania-serie.

    De komende weken wordt het festival voortgezet met nog meer klassiekers die voor het eerst in Europa verschijnen, waaronder het actie-fantasiespel Milon’s Secret Castle (NES), IRONCLAD (NEOGEO) en Lode Runner® (NES).

    De titels voor de Virtual Console zijn verkrijgbaar via het Wii-winkelkanaal, dat je kunt bezoeken als je Wii-systeem is verbonden met internet. Op de Virtual Console speel je klassieke games die vroeger voor diverse consoles zijn verschenen, sommige ervan zijn voor het eerst buiten Japan en de VS verkrijgbaar.