Nintendo DSi XL krijgt nieuwe kleuren


14-09-2010

14 september 2010 – De Nintendo DSi XL krijgt deze herfst een kleurrijke make-over. De draagbare spelconsole is in Europa vanaf 8 oktober 2010 namelijk ook in de kleuren geel, groen en blauw verkrijgbaar. Zo kun je ook tijdens grijze dagen genieten van zomerse sferen!

Sinds de Nintendo DSi XL in maart 2010 werd toegevoegd aan de serie van Nintendo DS-systemen, zijn er wereldwijd 3,6 miljoen* exemplaren van verkocht, waarmee het totale aantal verkochte Nintendo DS-systemen de grens van 132 miljoen** heeft overschreden. Naast de nog steeds verkrijgbare wijnrode en donkerbruine varianten kunnen spelers nu dus ook kiezen voor een gele, groene of blauwe versie van de Nintendo DSi XL.

Iwata Asks

De gele, groene en blauwe spelsystemen arriveren net op tijd voor de release van een geweldig nieuw puzzelavontuur van Professor Layton. ‘Professor Layton en de Verloren Toekomst’ wordt op 22 oktober uitgebracht voor de Nintendo DS-systemen en laat spelers met puzzelmeester Layton en zijn jonge leerling Luke spannende nieuwe avonturen vol breinbrekende puzzels beleven. Er zijn meer dan 165 nieuwe doordenkers, raadsels en logische puzzels te kraken, een flinke uitdaging voor zowel nieuwkomers als de vele fans van Professor Laytons spellen.

Spelers met een Nintendo DSi XL kunnen het avontuur op de meest comfortabele manier beleven, dankzij een touchscreen dat maar liefst 93 procent groter is dan dat van de Nintendo DSi Lite en de grote, pen-achtige stylus die bij de Nintendo DSi XL wordt geleverd - natuurlijk in dezelfde kleur als het systeem!

Welke kleur kies jij? Je moet snel beslissen, want de gele, groene en blauwe versie van Nintendo DSi XL worden in Europa op 8 oktober 2010 gelanceerd.

 

* Totale, wereldwijde verkopen van de Nintendo DSi XL vanaf juni 2010
** Totale, wereldwijde verkopen van de verschillende Nintendo DS-systemen vanaf juni 2010
Alle wereldwijde verkopen zijn Nintendo’s verkopen aan distributeurs en winkels.