• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Super Mario Bros.-verzameling van All-Star-spellen


    07-10-2010

    7 oktober 2010 – Als je nog een reden nodig had om het 25 jarige bestaan van Super Mario te vieren, wat dacht je dan van Super Mario All-Stars – Speciale uitgave: 25 jaar Mario? Het pakket bevat de originele versie van vier van de beroemdste Mario-spellen aller tijden voor de NES, samen met een berg bonusmateriaal, en is in Europa verkrijgbaar voor de Wii vanaf 3 december 2010.

    Super Mario All-Stars –  Speciale uitgave: 25 jaar Mario bevat een Super Mario All-Stars-verpakking met daarin Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3 en Super Mario Bros.: The Lost Levels op één disk. Dat geeft Mario-liefhebbers vier redenen om de klassieke games opnieuw te beleven op Wii. En als je ze eerder hebt gemist, dan is dit het moment om te ontdekken waarom Super Mario is uitgegroeid tot een van de meest geliefde videogamereeksen ooit. NIL_Super_Mario_AllStars.jpg

    Deze verzameling bevat ook een speciaal boekje waarin de geschiedenis van Super Mario wordt uiteengezet, plus een ware traktatie voor liefhebbers van de serie: een audio-cd met muziek uit Super Mario-games van de afgelopen 25 jaar. Van het originele Super Mario Bros. uit 1985 tot Super Mario Galaxy 2 uit 2010 - en klassiekers zoals Super Mario 64 en Super Mario Sunshine.

    In de kwart eeuw sinds het team van Nintendo’s spelontwerper Shigeru Miyamoto de puntjes op de i zette van zijn eerste grote avontuur, Super Mario Bros. voor het Nintendo Entertainment System (NES), is Mario een van 's werelds bekendste figuren in de entertainmentwereld geworden. De Super Mario Bros.-serie is inmiddels de bestverkochte videogamereeks allertijden, met wereldwijd meer dan 240 miljoen verkochte exemplaren.

    Vier Mario's 25 jarige bestaan in stijl met Super Mario All-Stars –  Speciale uitgave: 25 jaar Mario, beschikbaar in Europa vanaf 3 december 2010, exclusief voor Wii.