• {{pageTitle}}

  , {{gameSystem}}

  Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

 • Train, ontspan en versterk je gezichtsspieren met Face Training voor Nintendo DSi & Nintendo DSi XL


  09-08-2010

  9 augustus 2010 – Zie je er de laatste tijd wat vermoeid uit? Versterk en ontspan zes verschillende gebieden van je gezicht met de eenvoudige, dagelijkse oefeningen van Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen. Dit unieke programma wordt op 24 september gelanceerd in Europa, exclusief voor Nintendo DSi & Nintendo DSi XL.

  Face Training traint met eenvoudige oefeningen specifieke gebieden van je gezicht, vergelijkbaar met de manier waarop de oefeningen van Dr. Kawashima’s Brain Training je hielpen je hersenen te trainen. De oefeningen zijn allemaal ontwikkeld in samenwerking met Fumiko Inudo, een Japanse schoonheidsspecialiste en expert op het gebied van gezichtsspieren.

  Train de oculaire spier met een oefening die kan helpen spanning rond de ogen te verlichten. Of richt je op andere soorten gezichts- en nekspieren, zoals je zygomaticus major – bij de wangen, orbicularis oris – bij de mond of trapezius – een spier die doorloopt tot in de nek. Deze oefeningen kunnen allemaal bijdragen aan het welzijn van je gezicht.

  Iwata Asks

  Het is heel gemakkelijk om met de training van je gezicht te beginnen. Als je Nintendo DSi of Nintendo DSi XL in de bijgeleverde standaard hebt geplaatst, zorgt de ingebouwde camera ervoor dat de Nintendo DS als een spiegel je gezicht toont. De Nintendo DS wordt als een boek in de standaard geplaatst. Je wordt bij de oefeningen begeleid door je persoonlijke trainer Miles, waarvan je zelf het uiterlijk kunt kiezen. Miles toont de oefeningen op het linkerscherm en geeft gesproken instructies. Je kunt kiezen uit series oefeningen en trainingssessies die zich richten op zes verschillende gezichtsgebieden – ogen, wangen, neus, mond, kaken en nek. Zo kun je de training afstemmen op je persoonlijke wensen.

  De camera van je Nintendo DSi registreert tijdens de oefeningen je bewegingen. Je kunt ook een foto laten maken die Miles gebruikt om je te adviseren. Je vorderingen worden van dag-tot-dag inzichtelijk gemaakt op de kalender. Er zijn in totaal meer dan 15 verschillende oefeningen die je helpen een gezicht te behouden dat rijk is aan vitaliteit en uitdrukkingskracht.
  NIL_FaceTraining_PR_v01_enGB.jpg

  De oefeningen worden aangevuld met diverse bonusfuncties, waaronder de mogelijkheid om met verschillende spiegelhoeken te experimenteren. Zo kun je je gezicht bekijken vanuit perspectieven die je met een gewone spiegel niet kunt zien.

  Geef je gezicht nieuwe energie met Face Training: Oefeningen van Fumiko Inudo om je gezichtsspieren te versterken en ontspannen. Dit unieke programma wordt op 24 september gelanceerd in Europa, exclusief voor Nintendo DSi & Nintendo DSi XL.

  Iwata Asks