• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Wekelijks downloadnieuws


    15-10-2010

    Haal het maximale uit je Wii of Nintendo DSi door nieuwe software direct uit het Wii-winkelkanaal of de Nintendo DSi Shop te downloaden, in ruil voor Nintendo Points. Onderaan dit artikel kun je meer informatie over WiiWare en Nintendo DSiWare vinden. Vanaf vandaag zijn de volgende nieuwe releases beschikbaar om te downloaden:


    WiiWare
    Nieuwe, originele spellen die voor ieder wat wils bieden!

    SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode I
    De fans van de serie hebben er 16 jaar op moeten wachten, maar eindelijk is het zover: SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode I is er! Met verbeterde spelelementen, waaronder de klassieke Sonic Spin Dash en de veelzijdige Homing Attack, gaat Sonic 4 verder waar Sonic & Knuckles ophield. Nadat Sonic Dr. Eggman heeft verslagen, trekt hij eropuit om nieuwe gebieden te verkennen. Woedend dat Sonic het Death Egg heeft vernietigd en zijn plannen heeft gedwarsboomd, zet Dr. Eggman zijn meest kwaadaardige plannen in werking. In een poging voorgoed korte metten met Sonic te maken heeft hij zijn grootste uitvindingen geperfectioneerd. Bereid je voor op het volgende hoofdstuk in de weergaloze 2D-serie, geschikt voor zowel fans als nieuwkomers.

    nijntje's wereld
    Nijntje's wereld is een 2D-spelwereld, gebaseerd op de boeken van Dick Bruna. In Nijntje's wereld speelt de speler als Nijntje. De speler kan verschillende gebieden verkennen, opdrachten uitvoeren, met vrienden en voorwerpen spelen en een serie educatieve minigames voltooien.

    Nintendo DSiWare
    Ontdek een wereld aan nieuwe mogelijkheden met Nintendo DSiWare.

    GO Series Pinball Attack!
    GO Series presenteert Pinball Attack! van ArtePiazza. Bestuur de flippers van een flipperkast in dit avontuurlijke flippespel, waarin je afreist naar de zeebodem, onder het aardoppervlak, een jungle en de ruimte. Gebruik de bal als een wapen tegen bijvoorbeeld reusachtige plofvissen en om bonussen en powers-ups te verzamelen.

    QuickPick Farmer
    Tijd om je schapen te scheren... Gebruik de stylus om identieke schapen te verzamelen, scheer ze, grijp de ballen wol bij elkaar en schiet ze de schuren in! Als George the Wolf te dicht bij je kudde komt, vuur je een bal recht in zijn muil om hem weg te jagen en tijd te winnen. 30 knettergekke levels, een non-stop-stand, gestreepte schapen, om de sullige wolf maar niet te noemen... Test je observatievermogen, je reflexen, technieken en tacktieken in de doldwaze wereld van QuickPick Farmer!

    Music on: Playing Piano
    Pioanospelen is nog nooit zo leuk en zo gemakkelijk geweest! Met deze nieuwe verzameling van 15 populaire nummers kun je van een complete muziekervaring genieten, zelfs als je nog nooit eerder pianotoetsen hebt aangeraakt. In rechthoeken veranderde muzieknoten verschijnen over de pianotoetsen om je te laten zien waar, wanneer en hoe je ze moet bespelen. De snelheid van de muziek stijgt aan de hand van het moeilijkheidsniveau. "Music on: Playing Piano" is een eenvoudig, intuïtief en meeslepend spel dat aanspraak maakt op je gehoor en visuele coördinatie.

    Academy: Tic-Tac-Toe - Noughts and Crosses
    's Werelds meest beroemde pen-en-papier-spel voor twee spelers zit nu in je zak. Niemand om mee te spelen? Geen zorgen: vaardige AI-spelers staan te popelen om het tegen je op te nemen in de 4 Tic-Tac-Toe-varianten, op drie verschillende moeilijkheidsgraden. Vind je het standaard 3x3-speelveld te benauwend? Probeer de nieuwe Nine Board-spelstand, voor meer variatie en strategische diepgang! Treed de competitie tegemoet in League Mode en bewijs dat jij de boter-kaas-en-eieren-kampioen bent!

    Over WiiWare (Wii-winkelkanaal)
    Meer informatie over WiiWare en de andere WiiWare-spellen die momenteel beschikbaar zijn, lees je op de WiiWare-pagina.

    Over de Virtual Console (Wii-winkelkanaal)
    De Virtual Console is een ware schatkamer aan klassieke spellen voor videospelsystemen uit het verleden, zoals N64, NES, SNES, SEGA Mega Drive, SEGA MASTER SYSTEM, NEOGEO, Commodore 64 en TurboGrafx (PC Engine) en zelfs het tijdperk van de speelhallen! Vind je favoriete spellen van vroeger! Klik hier om meer te lezen over alle Virtual Console-spellen die al beschikbaar zijn.

    Over Nintendo DSiWare (Nintendo DSi Shop)
    Nintendo DSiWare is een steeds groeiende verzameling spellen en toepassingen, alleen voor de Nintendo DSi. Van de handige Nintendo DSi Browser tot korte versies van je favoriete spellen, er zit altijd wel iets nieuws bij! Klik hier om meer te lezen over de verkrijgbare Nintendo DSiWare.

    Over Nintendo Points
    Als je je Nintendo Dsi of Wii draadloos met het internet hebt verbonden, heb je toegang tot de Nintendo DSi Shop of het Wii-winkelkanaal en kun je naar hartelust rondkijken. In het Wii-winkelkanaal kun je Nintendo Points als Wii Points gebruiken en inwisselen voor Virtual Console-spellen, Wii-kanalen of WiiWare-spellen. Nintendo points kun je aanschaffen in winkels waar Nintendo-producten verkocht worden of direct als Nintendo DSi Points in de Nintendo DSi Shop, of direct als Wii Points in het Wii-winkelkanaal. Klik hier om meer te lezen over Nintendo Points voor de Nintendo DSi.