• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • 3D-technologie erg goed ontvangen met Nintendo 3DS


    04-04-2011

    4 april, 2011 – In slechts twee dagen tijd heeft Nintendo gezorgd voor een doorbraak van 3D-technologie naar het grote publiek. In de eerste twee dagen dat de Nintendo 3DS beschikbaar was zijn er in Europa 303,000* exemplaren van verkocht. Daarmee is het record gebroken dat in 2009 door de Nintendo DSi werd gevestigd en werd de Nintendo 3DS in het weekend van de lancering het snelst verkopende draagbare systeem van Nintendo.

    De Nintendo 3DS is Nintendo’s nieuwe draagbare spelsysteem dat zonder speciale bril toegang biedt tot 3D-entertainment. Speel games in volledig 3D, neem 3D-foto’s en geniet van unieke toepassingen die elke dag weer voor nieuwe verrassingen zorgen.

    "De Nintendo 3DS laat gebruikers voor het eerst genieten van 3D-technologie thuis en onderweg, met plezier en verrassingen voor iedereen. Het systeem is standaard voorzien van het toegankelijke Gezichtenjacht en voegt met de StreetPass-functie een nieuwe dimensie toe aan het gevarieerde aanbod aan spellen dat nu al verkrijgbaar is. Hiermee spreekt Nintendo zowel oude als nieuwe spelers aan,” zegt Laurent Fisher, Nintendo of Europe's Managing Director Marketing & PR.

    Naast de Nintendo 3DS liggen dertien nieuwe 3D-spellen in de winkel, inclusief nintendogs™ + cats, Pilotwings Resort en Super Street Fighter IV 3D Edition.

    Ga voor meer informatie over Nintendo 3DS naar www.nintendo3ds.nl.

    * Bron verkoopcijfers: interne doorverkoop panel van Nintendo of Europe.