• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Begin vandaag je eigen Mario Kart 7-community!


    02-12-2011

    De Mario Kart-serie heeft al bijna 20 jaar spelers in zijn greep en vandaag gaat deze geliefde serie in een hogere versnelling!

    Mario Kart 7 voor Nintendo 3DS bevat de kenmerkende race-actie waar fans van de serie bekend mee zijn, maar vult die aan met 3D-graphics, de mogelijkheid om je kart aan te passen, een meervoud aan meerspeleropties en parkoersen over land, zee en door de lucht!

    Speel als je favoriete personages en race over 32 parkoersen, waarvan de helft updates zijn van klassieke banen en de helft gloednieuw, en geniet van tijdraces, verrijkt met StreetPass-  en SpotPass-content. Natuurlijk komt Mario Kart altijd helemaal tot zijn recht met meerdere spelers en Mario Kart 7 heeft op dit gebied meer te bieden dan ooit!

    Met races voor 8 spelers offline en online, zal er aan tegenstanders geen gebrek zijn en deze keer kun je je zelfs aansluiten bij speciale communities, of er zelf een beginnen.

    Introductie van Mario kart 7-communities

    Nadat je mety meerdere spelers online hebt gespeeld, kun je je eigen community aanmaken. Selecteer een icoon voor je community, vul een naam en beschrijving in, kies of je op 50cc, 100cc, 150cc of in de spiegelstand wilt racen, of dat je een ballongevecht of muntengevecht wilt aangaan, en stel in of je met of zonder voorwerpen of andere vooraf bepaalde condities de races in wilt gaan. Zo gemakkelijk is het! Je community is nu klaar en je ontvangt een community code die je kunt verspreiden onder je vrienden om hen uit te nodigen.

    Om je aan te sluiten bij een bestaande community, hoef je alleen maar een community code in te voeren: voor je het weet race je tegen je vrienden! Het aantal deelnemers in een community is onbeperkt, maar alle spelers worden verdeeld in groepen van maximaal acht, voor de races.

    Iwata Asks

    Schermafbeeldingen afkomstig van de Engelstalige versie; het spel is volledig in het Nederlands te spelen.

    Een ranglijst houdt de scores van de 7 beste spelers bij, met meer informatie in de top 3. Elke maand worden de scores van een community gereset, dus het is nooit te laat om je bij een groep vrienden aan te sluiten! Je kunt maximaal acht communities creëren of je erbij aansluiten, maar let op: je kunt een community pas wissen als deze geen spelers meer bevat.

    Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om samen met vrienden de parkoersen van het Mushroom Kingdom op te rijden, dus ga snel naar het gedeelte over voorwerpen op onze Mario kart 7-site en nodig je vrienden uit door hen een Spiny-schild of driedubbele banaan toe te sturen.

    Mario Kart 7 ligt nu in de winkel, alleen voor Nintendo 3DS.