• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Beleef het voorjaar in 3D


    13-04-2011

    13 april 2011 - Volgend op de lancering van het Nintendo 3DS™-systeem, dat op 25 maart met 13 full 3D-games werd gelanceerd, staat liefhebbers van 3D-gaming de komende maanden nog heel wat te wachten!

    Op 17 juni 2011 komt het meest geprezen deel in Nintendo’s The Legend of Zelda-serie naar de Nintendo 3DS. The Legend of Zelda™: Ocarina of Time™ 3D is een bijgewerkte versie van de klassieke Nintendo® 64-titel die oorspronkelijk in 1998 werd uitgebracht. Tot op heden zijn er wereldwijd 7,6 miljoen exemplaren van verkocht en geldt de titel als één van de hoogst beoordeelde spellen ooit.

    De nieuwe versie voor Nintendo 3DS biedt verbeterde graphics die de avonturen van de heldhaftige Link scherper en met meer details tot leven wekken. De vele fans van de serie kunnen Link opnieuw helpen om Hyrule te bevrijden van de boosaardige Ganondorf. Hiervoor moet hij tal van kerkers en tempels verkennen en de Ocarina uit de titel gebruiken om door de tijd te reizen. Dit keer wordt alles in 3D weergegeven zonder dat de speler daarvoor een speciale bril nodig heeft. Dankzij de gyrosensor van het Nintendo 3DS-systeem kunnen spelers het Nintendo 3DS-systeem fysiek bewegen om rond te kijken en de wereld te verkennen in een eerstepersoons perspectief.

    Liefhebbers van duikboten, strategie en unieke actie worden op 6 mei 2011 bediend met de Europese release van Steel Diver™. Dit boeiende en meeslepende spel laat je met een onderzeeër obstakels en vijandelijke aanvallen ontwijken in drie verschillende spelstanden. Dankzij de ingebouwde gyrosensor van de Nintendo 3DS kun je in de spelstand Periscope Strike het systeem fysiek om je heen draaien om de 3D-horizon af te speuren. Wanneer je dit doet terwijl je in een draaiende bureaustoel zit, voelt het alsof je écht door de periscoop van een onderzeeër naar de zee kijkt waarbij het natuurlijk helemaal spannend wordt als je de zo ontdekte schepen met torpedo’s onder vuur neemt!

    Het Nintendo 3DS-systeem wordt het eerste platform van Nintendo waarop een deel verschijnt van de wereldberoemde vechtspellenfranchise DEAD OR ALIVE.

    DEAD OR ALIVE® Dimensions verschijnt op 20 mei 2011 exclusief voor de Nintendo 3DS. Je kunt in het spel aan de slag met meer dan 25 speelbare personages, terwijl je ook honderden figurines kunt verzamelen en via StreetPass nieuwe tegenstanders kunt ontmoeten. In deze nieuwe DEAD OR ALIVE-ervaring is het ook mogelijk om complexe vechtcombinaties met één tik op het touchscreen te activeren. De vechters en omgevingen ogen stoerder dan ooit dankzij de geweldige weergave in full 3D.

    Spelers die geen Nintendo 3DS hebben, hoeven zich geen zorgen te maken, want ook bezitters van een Nintendo DSi™ of Nintendo DSi™ XL (of één van de andere Nintendo DS-systemen) kunnen de komende maanden spannende avonturen beleven. DRAGON QUEST® VI: Realms of Reverie komt bijvoorbeeld op 20 mei 2011 naar Europa, terwijl Solatorobo: Red the Hunter op 1 juli 2011 wordt gelanceerd.

    DRAGON QUEST VI: Realms of Reverie is het zesde deel in de klassieke Dragon Quest-serie. Deze Role Playing Game verscheen oorspronkelijk voor de SNES en zal nu voor het eerst in vertaalde en verbeterde vorm buiten Japan verschijnen. Jij speelt een held die eropuit wordt gestuurd om af te rekenen met Murdaw, de demonische heerser der duisternis, een strijd die je door enorme mystieke werelden zal voeren. Tijdens je reizen kun je allerlei dorpen en kerkers verkennen, maar pas op voor de vijanden die je plotsklaps kunnen aanvallen. In sommige herbergen en cafés kun je ook de minigame Slippin’ Slime spelen. In dit curling-achtige spelletje moet je een slijmmonster vooruit zwiepen met de stylus, en dan de baan voor hem schoonvegen om zo dicht mogelijk bij het doel te eindigen.

    Solatorobo: Red the Hunter is een Role Playing Game vol epische verhalen en actie, gesitueerd op de mythische zwevende eilanden van de Shepherd Republic. De speler neemt de rol aan van Red Savarin, een hond die in een mens kan veranderen en strijdt met enorme, robotachtige “mecha” en andere vijanden die hij tijdens het verkennen van de zwevende eilanden ontmoet. Dit onvergetelijke avontuur wordt gepresenteerd met geweldige, tekenfilmachtige beelden, geproduceerd door enkele van de grootste namen in anime en manga.

    Bezitters van een Wii staat dit jaar ook nog heel wat te wachten, zoals Wii Play™: Motion – een bundeling van 12 nieuwe bewegingsbestuurde games die inclusief een rode Wii-afstandsbediening Plus wordt geleverd, Mystery Case Files™: The Malgrave Incident™ - een avonturenspel vol verborgen voorwerpen en Xenoblade Chronicles – een kolossaal RPG-avontuur. Natuurlijk zal het ultieme bewegingsgestuurde avontuur The Legend of Zelda™: Skyward Sword ook nog in 2011 voor de Wii verschijnen.

    Klik hier voor een overzicht van de spellen die de komende maanden worden gelanceerd voor de Nintendo 3DS, Nintendo DS-systemen en Wii.