• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Binnenkort verkrijgbaar: twee nieuwe Nintendo 3DS-kleuren en -bundels


    25-10-2011

    25 oktober, 2011 – Wel of geen sneeuw, Mario-fans gaan sowieso een witte kerst beleven. Op 2 december wordt namelijk een bundel met SUPER MARIO 3D LAND en een Sneeuwwitte Nintendo 3DS gelanceerd. Met de kleurrijke uitdagingen in Mario’s nieuwste avontuur hoef je niet bang te zijn voor een winterdip, terwijl de witte look van het systeem perfect aansluit op het seizoen.
    NIL_3DS_SuperMario3DLandBundle.jpg
    Alles dat je geweldig vindt aan Mario is terug maar met toevoegingen die alleen mogelijk zijn met Nintendo 3DS. SUPER MARIO 3D LAND heeft iets te bieden voor iederen, of je nu een doorgewinterde fan bet, of een nieuwkomer.

    Het populaire Tanooki Suit is terug. Hiermee krijgt Mario een schattig staartje, wat je kunt gebruiken om mee te zweven en vijanden aan te vallen. Mario kan dit keer ook veranderen in Boomerang Mario, waarna hij - uitgedost met een helm en blauw schild - boemerangs naar vijanden en voorwerpen kan werpen, een kunstje wat hij heeft afgekeken van de klassieke Boomerang Bros. Met de Propeller Box kan Mario hoog de lucht in vliegen om verborgen gebieden te bereiken, terwijl hij in sommige stages een verrekijker kan gebruiken om in een eerstepersoons perspectief de kleurrijke landschappen te verkennen.

    Daarvoor nog, op 18 november, lanceert Nintendo een perfect cadeau voor liefhebbers van honden en katten in de vorm van een bundel met daarin de nieuwe Koraalroze Nintendo 3DS en een exemplaar van nintendogs + cats. NIL_3DS_NintendogsBundle.jpg
    In het spel nintendogs + cats kun je naast je favoriete hondjes ook je eigen katten verzorgen en overal mee naartoe nemen. De levensechte 3D-beelden en realistische reacties van de beestjes maken het allemaal net echt, je schattige puppy lijkt echt tot leven te komen in de palm van je hand. Dankzij de binnenste camera van de Nintendo 3DS kan je hondje je gezicht herkennen, je gezicht volgen en in 3D naar je toe bewegen om je te likken. Als je de aandacht van je hondje hebt getrokken, kun je de stylus en microfoon gebruiken om hem verschillende kunstjes te leren. Daarna zal het beestje echt reageren als je bijvoorbeeld “lig” of “geef poot” zegt in de interne microfoon van de Nintendo 3DS.

    nintendogs + cats biedt een schat aan opties. Je kunt bijvoorbeeld andere bezitters en puppies ontmoeten, of voorwerpen en 3D-foto’s uitwisselen via StreetPass. Als je AR-kaarten gebruikt, lijkt het net of je puppy of kitten op de tafel voor je staat – dit zogenaamde Augmented Reality-effect moet je zien om het te geloven.

    Beide nieuwe kleuren van het Nintendo 3DS-systeem zullen later dit jaar afzonderlijk verkrijgbaar zijn en je kunt meer ontdekken over deze geweldige spellen met een bezoekje aan de officiële SUPER MARIO 3D LAND-site of de officiële nintendogs + cats-site.

    Vergeet niet dat de Nintendo 3DS ook geschikt is voor de meer dan 1000 spellen die verschenen voor de Nintendo DS en Nintendo DSi*. Ga voor meer informatie over Nintendo 3DS naar onze speciale site!

    De nieuwe bundel met SUPER MARIO 3D LAND en de Sneeuwwitte Nintendo 3DS wordt op 2 december in Europa gelanceerd, en de bundel met nintendogs + cats en de Koraalroze zal vanaf 18 november in de winkel liggen.