• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Club Nintendo: THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME 3D SOUNDTRACK-actie - technische storing


    20-06-2011

    We willen leden van Club Nintendo die in het afgelopen weekend hebben geprobeerd The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D te registreren graag op de hoogte brengen over de status van de THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME 3D SOUNDTRACK-actie.

    Helaas heeft er een technische storing in het Club Nintendo-gedeelte van onze site plaatsgevonden, waardoor sommige klanten die beslag wilden leggen op de soundtrack-cd tussen vrijdagmiddag en vandaag, maandag 20 juni, een foutmelding ontvingen. De storing is nu verholpen, maar we willen onze excuses aanbieden aan alle leden van Club Nintendo die dit probleem hebben ondervonden.

    Onze THE LEGEND OF ZELDA: OCARINA OF TIME 3D SOUNDTRACK-actie blijft lopen tot 30 juni 2011. Alle leden van Club Nintendo in Europa kunnen tot die datum hun exemplaar van het spel registreren voor een kans op het ontvangen van een soundtrack-cd. We zullen zo snel mogelijk contact opnemen met Club Nintendo-leden die hun software hebben geregistreerd, maar niet hun gegevens voor het ontvangen van de soundtrack-cd hebben kunnen invullen en hen berichten over wat ze moeten doen om hun geschenk te ontvangen.