• {{pageTitle}}

    , {{gameSystem}}

    Vanaf: {{regularPrice}}{{lowestPrice}}

  • Daag Mario en Sonic uit met de nieuwe blauwe Wii-bundel


    12-10-2011

    10 oktober 2011  – Olympische  deelnemers  kunnen zich aan de zijde van hun favoriete gamepersonages voorbereiden op de Olympische Spelen van 2012 in Londen, dankzij Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012. Om spelers op een prettige manier met hun sportvaardigheid te helpen, brengt Nintendo dit jaar de ultieme bundel uit. Deze bestaat uit  een exemplaar van de game en een exclusieve  nieuwe* blauwe Wii, beschikbaar vanaf 18 november.

    Met Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012  keert een zeer succesvolle sportreeks terug. Mario en Sonic nemen al hun vrienden mee naar Londen, het thuis van de aankomende Olympische Spelen van 2012. Het succesvolle duo maakt een  spetterende comeback, en zorgt voor nog meer plezier voor meerdere spelers midden in de huiskamer.

    Spelers kunnen nieuwe Olympische sporten beoefenen, zoals voetbal, paardensport en kanovaren,  en  ook  veel favoriete  disciplines uit het vorige spel maken  opnieuw hun opwachting. Klassiekers zoals de 100 meter sprint, watersport en tafeltennis zijn beter dan ooit. Combineer deze juweeltjes met de geliefde Dream Events en er is meer keus dan ooit tevoren.

    Iwata Asks

    In Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012  kun je de straten van Londen ingaan en de stad veranderen in een persoonlijke speeltuin. Kies  je  favoriete personage in de London Party Mode en doe mee aan minigames  rondom  de beroemdste bezienswaardigheden van Londen.

    De nieuwe Wii-bundel wordt in  Europa  op 18 november 2011  gelanceerd en  bevat een blauw Wii-systeem met aangepaste configuratie* en een exemplaar van Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Londen 2012. 

    * Houd er rekening mee dat deze Wii met aangepaste configuratie hetzelfde formaat heeft als het eerder uitgebrachte Wii-systeem, maar niet langer compatibel is met software of accessoires die voor de Nintendo GameCube zijn uitgebracht.